Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie studia

Polecane posty

Gość gość

Za 9 miesięcy matura,chcialabym juz wiedzieć na jakie studia idę żeby móc się przygotowywać z danych przedmiotów.. Jestem aktualnie na bio-chemie ale moge zdawać inne przedmioty..chcę żeby studia nie trwały 12 lat jak medycyna bla bla ,tylko jakieś 5 i zeby był zawód pewny i nie wymagał duzych nakładów pracy,i jeszcze zeby ciekawy byl

Gość gość
Studiuj biotechnologię

Gość gość
i tak nie znajdziesz pracy w zawodzie

Gość gość
skonczysz w macu

Gość gość
Dobrze płatne prace zazywczaj są nudne- więc albo będziesz mieć pracę-hobby i przymierać głodem albo nudę i zarabiać kokosy - wybieraj 🖐️ Proponuję farmę - ale w Wa-wie lub innym mieście, gdzie możesz pracować przy produkcji leków lub jakiejkolwiek innej dobrej specjalizacji - patrz na miasta bo w niektórych pozostaje tylko jedyna możliwość pracy jako typowy pigularz w aptece za 2000 - tragedia. Po analityce są takie sobie zarobki, praca sama w sobie nudna i lekko obrzydliwa ale co kto lubi. Ratownictwo medyczne - totalna tragedia, chyba, że planujesz wyjechać za granicę - wtedy to super fach, pielęgniastwo, położnictwo - na tym nie mam znajomych wiec się nei wypowiem

Gość gość
Medycyna trwa 6 lat ;) +egzamin ;) może fizjoterapia bardzo chwytliwy zawód,albo pielęgniarstwo? lub jak już wyżej ktoś radził biotechnologia albo inżynieria chemiczna...? ale w Polsce po biotechnologii pracy nie ma ;/ za mało nowocześnie jest narazie... Pozdrawiam

Gość Magda190493
Witam, chętnie pomożemy w napisaniu prac maturalnych, zaliczeniowych, licenjackich, magisterskich. Oferujemy bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Niedrogo i solidnie. Czas realizacji nie jest dla nas problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy. pomocedydaktyka@wp.pl Oferujemy przystępne ceny i solidne wykonanie.

Gość gość
jak nie wiesz na jakie to lepiej nie idź na żadne. To się źle kończy jak ktoś idzie na studia tylko po to żeby pójść i nawet nie wie co chce życiu robić czym się interesuje...

Gość OlaTe
Może idź na pielęgniarstwo. Jak nie w Polsce, to na bank znajdziesz super pracę za granicą. Ja właśnie szukam w Niemczech. Jeśli nie byłabym w ogóle wybredna, dostałabym coś już po kilku dniach. Dodam, że skończyłam ten kierunek na AHE w Łodzi. Nie wiem czy wszędzie jest tak samo, ale mieliśmy sporo lektoratów i praktyk, co pewnie nie było bez znaczenia.

Gość gość
ty od AHE skończ spamować :o za chwile na piszesz ,że na AHe to ci się nawet stolca wydalało :D