Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michcaela

szaszłyki w piekarniku

Polecane posty

Gość michcaela

jak sie piecze szaszłyki w piekarniku? czy powinnam je ułozyc na kratce, a pod nia brytwanka np wyłozona folia aluminiowa, zeby nie kapala na spod piekarnika czy wystarczy jesli je uloze wlasnie na plaskiej brytwance z folia alumniniowa? i w ogóle jak dlugo piecze sie szaszlyki, czy trzeba jakies specjalne ustawienie na piekarniku? chyba, ze usmażę je na patelni, wyjdzie tak samo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Szaszlyki robie najczesciej z jednego gatunku miesa/zeby byl jednakowy czas pieczenia/,ale robie dwie rozne marynaty,dodaje kawalki chudego boczku,cebule,papryke,cukinie.Pieke na blasze skropione oliwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość michcaela
a czemu sluzy skrapianie oliwa? aby nie byly suche?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×