Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirkkaaa

Czemu mówią wow na ciasteczka Oreo

Polecane posty

Gość Mirkkaaa

Nie rozumiem czemu Polacy podniecają się na słowa ciasteczka Oreo? Czy to jakiś luksus dla niektórych??? Przecież są lepsze słodycze

Gość ZMĘCZONY PRAWIK
Nie wiem o czym piszesz, w*********j 🖐️

Gość gość
Mnie w ogóle oreo nie smakują. Paskudne są zwłaszcza te ciastka, krem jakoś jeszcze ujdzie. O wiele więcej jest pysznych polskich ciastek.

chociażby zwykłe wafelki kakaowe! ale długo ich nie jadłam, zawsze szło się do sklepu, kupowało takie tanie, kakaowe lub smietankowe na wagę.... \wtedy wpierdalałaś aż ci niedobrze się zrobiło.

Gość Mirkkaaa
Też nie wiem. Uważam, że zwykłe Markizy na wagę są o wiele lepsze. Jednak Polacy bardzo podniecają się na widok okropnych ciastek

Gość gość
No markizy są o wiele smaczniejsze niż oreo. Tu chodzi o to, że reklamowane to się ludzie podniecają, gdyby zaczęli reklamować markizy, też by była podnieta, ale markiz nie muszą reklamować, bo dobry produkt sprzedaje się bez reklamy, a tylko do opychania g.wna potrzeba reklamy.

Gość gość
ciasteczka Oreo są lepsze, bo są reklamowane w telewizji :)

Gość gość
ciasteczka Oreo są lepsze, bo są lepsze, PRZEPYSZNE :D i przecież wcale nie są drogie, ja dzisiaj "czteropak" kupiłam w polo za 3,80 gdzie tu luksus Oo