Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anamari

Jestem samotna pogada ktoś

Polecane posty

Gość gość
Puść wolno, jak wróci to znaczy że zawsze był twój, jak nie to znaczy że nigdy cie nie kochał i nie zasługuje na twoją miłość. Też to przechodziłem. Jeżeli to był ten jedyny to będziesz go wspominała do końca życia. Ja nadal mam dni słabsze i lepsze. Gdy komuś dajemy cząstkę siebie to już nigdy jej nie odzyskamy, bo ten ktoś z nią odchodzi. jednak to wcale nie oznacza, że czegoś nam brak. Mamy w sobie tak wiele cząstek innych, że nadal możemy wieść szczęśliwe życie. Tylko te cząstki które nam pozostały muszą się po prostu przyzwyczaić do braku tej której nam tak brutalnie odebrano.

Gość anamari
Nie przyzwyczaiłam się. Minęły dwa lata. Nie ma ŻADNEJ różnicy.

Gość gość
U mnie trzy :) i co jestem lepszy :) tak jak już ktoś napisał, musisz sobie znaleźć zajęcie, pasję, hobby :) zniszcz wszystko co cię z nim łączy, schował, wyrzuć, skasuj itp.

Gość anamari
Mam pasję, z którą wiążę całe moje życie. Nie siedzę całymi dniami w domu myśląc o nim. Czytam książki, słucham muzyki, zajmuję się owym hobby, rozmawiam ze znajomymi. Ale ciężko jest. Jesteś mężczyzną, gość?

Gość anamari
I tyle czasu kochasz jedną kobietę? Miałeś jakieś związki w tym czasie? Zastanawiam się, czy jest jeszcze jakaś szansa, że on mnie kocha...

Gość gość
miałem, jedną, związek trwał kilka miesięcy, ale musiałem to zakończyć, to nie było to - tak jak pisałem tą jedyną/tego jedynego kocha się do końca, ale to wcale nie oznacza, że nie będzie się kochać innej/innego

Gość anamari
Ciekawe jest to, co piszesz. Łudzę się dzięki temu, że on może mnie dalej kochać.

Gość gość
no ale powiedz, po co ci jego miłość skoro nie jesteście razem? zapomnij o nim, staraj sobie ułożyć życie bez niego, nie trać czasu na czekanie! życie masz tylko jedno! żyj dla siebie, nie dla niego! doceniaj każdego dnia to co masz, a nie zamartwiaj się tym czego nie

Gość anamari
Bo jeśli jest miłość, to zrobię tak, że będziemy razem. Na dzisiaj kończę. Może jutro się pojawię. Dobranoc! :*

Gość gość
ja bardzo długo czekałem na jej powrót, później sam się do niej chciałem odezwać, ale w międzyczasie zaczęła się z kimś spotykać. i tak spotykają się do dziś :) pomyśl sobie tak, jeżeli macie być razem to będziecie, jeżeli nie to nie i uwierz, zamartwianie się w niczym ci nie pomoże :)

Gość gość
nie ma na co czekac tylko zyc dalej

to gratuluje terz mozesz miec nowego :-) pierwsze spotkania pocalunki sa najlepsze zycie jest krotkie zyj po prostu ciesz sie a moze zamiast facetow jakies hobby?same plusy faceci sa nudni jak flaki z olejem :-D

Gość gość
Jak masz ochotę pogadać, to daj znać na gg: 11683283. Chętnie porozmawiam i się zapoznam. Pozdrawiam!