Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie 29 letni facet wymienil na 5 lat mlodsza po 9 latach bycia razem

Polecane posty

Gość gość
jak do tej pory frustracja bije od ciebie koorwa,napierdalasz kopiuj wklej na kazdym temacie brak inwencji tworczej? ubogie slownictwo? czy inny chooj?:o

Gość gość
/ Byłaś młoda miałaś 20 lat leciałaś na drani teraz drań kopnął t tyłek i zgarnął koleją 20 latke a ta teraz mając 30 lat będzie dopiero szukać porządnego mężczyzny a pocałuj się w tyłek! / mylisz sie, nigdy nie lecialam na zadnych drani, ale jezeli juz sie wypowiadasz przynajmniej uargumentuj sensownie swoje mistyczne wizje, bo takie zaczerpniete z wlasnych zlych doswiadczen moralizacje nie czytajac ze zrozumieniem tematu mijaja sie z celem

Gość gość
ja jestem z o 9 lat mlodszym. dasz rade i ty ;]

Gość gość
zwrot 'czytanie ze zrozumieniem" jest jakby naduzywany :o juz rzygac sie nim chce :O

Gość gość
no i gdzie ta tragedia? nie było miłości tylko przyzwyczajenie. mam wiele takich koleżanek w wieku ok 30 lat, które otwarcie przyznają w rozmowie ze mną, że ich facet, to tylko współlokator. realia są jednak takie, że większość nie może sobie pozwolić na samodzielne wynajmowanie mieszkania, a w pewnym wieku już lepiej się mieszka z takim pseudo mężem niż w mieszkaniu "studenckim" albo samodzielnie i 200 zł po opłatach zostanie.. a wiek jego nowej laski ma drugorzędne znaczenie- po prostu znalazł jakieś świeże doznania i tobie radzę, to samo zamiast znowu marnować życie na "bylejakość"

Gość gość
"marnowac zycie' ?, ojeju, zabrzmialo jakby ktos mnie przymuszal sila i chlosta, zebym z nim byla tyleeee czasu. Nie zaluje, ze bylismy razem, stwierdzam tylko fakt, ze sobie poszedl do innej z dnia na dzien, a czy bede teraz szukac innego to czas pokaze.

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 1,5 roku. Wtedy dopiero uświadomiłam sobie jak ważną on był dla mnie osobą. Nic nie jadłam, nie spałam, w myślach ciągle on. I koniec koców znowu jest ze mną. W moim przypadku zadziałał urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl , czekałam 8 tygodni, ale to już nieważne, wazne że znowu jest ze mną.