Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosalina66666

Czy jest spodób na okazanie facetowi że go doceniam

Polecane posty

Gość rosalina66666

Co robić, aby czuł się kochany, doceniany itp?

Gość rosalina66666
ja nie miałam nigdy wzorca, jak kobieta może docenić faceta i pokazać,że jest dla niej ważny, dlatego pytam Was i proszę o powazne odpowiedzi

Gość rosalina66666
zależy mi na nim, ale za często się czepiam za bzdury, a on to wszystko znosi a ja bym chciala pokazać że go kocham, doceniam, ale nie wiem jak, aby to odebrał pozytywnie

Gość gość
ja pisze mile esemski typu (wczoraj taki napisalam )ze dziekuje za pyszne sniadanko i ze kocham...byl slodki jak nigdy..poza tym robie mu masarzyk..kolacyjki..hmm..staram sie

nie pisz pod żadnym pozorem, że go kochasz. To facet pierwszy powinien powiedzieć kobiecie, że ja kocha. A po drugie, jak wyznasz mu swoje uczucia, to on przestanie się Tobą interesować i odejdzie.

Gość gość
Chyba płci ci się popieprzyły, jest dokładnie na odwrót. Facet, który wyznaje miłość jest praktycznie spalony, traci w kobiecych oczach całą siłę i tylko krok do katastrofy. Chłopy, nie mówcie, że kochacie, nie tylko wyjdziecie na silniejszych, ale też zapewnicie jej emocje gratis, będzie spędzać całe dnie na przemyśleniach czy masz ją w d***e czy nie. Swoją drogą, te przeklęte wyznania są rzucane na lewo i prawo i gówno znaczą, tak naprawdę. Pojęcie "miłości" zdewaluowało się do zera, zamiast "kocham" możesz równie dobrze mówić, że lubisz kaszę. Chyba, że nie lubisz. Wtedy mów, że nie lubisz, whatever;)

Gość rosalina66666
Nie mam zamiaru mu mówić ani posać, że go kocham, chcę mu to okazać, ale nie wiem jakich gestów, słów, użyć