Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasia465

Moje piersi

Polecane posty

Dziewczyny nie wiem czy juz powinnam nosić stanik. Mam spore piersi jak na zdjęciu: http://www.pindos.pl/node/128 (link) To nie jestem ja ale mam podobne. Na W-F często mi podskakuja i podniecaja chłopców. Jak bierzemy prysznic w szatni to wszystkie dziewczyny zakrywaja sie i odrazu zakładają staniki a ja starannie myje piersi, potem zakładam tylko T-shirt... Niestety często prześwitują mi sutki. Chłopcy sie cały czas gapia. Bardzo podobam sie chłopcom. Najbardziej lubie chodzić po domu i spać bez bluzki czy stanika. Mam 15 lat. Czy powinnam coś zmienić?

Gość gość
To ludzie z forum mają ci mówić co masz nosić? Masz nosić takie ubrania, żebyś się w nich czuła dobrze.

Gość zwariowanaa zakochanaa
Zacznij nosic stanik. Masz taki biust i 15 lat i nawet mama ci nie powiedziala zebys nosila stanik? Ja bym sie wstydzila nie zalozyc stanika ; ) kup sobie najlepiej taki z push- up- em. Bedzie ladnie podkreslal twoje ladne piersi :-)

I oczywiście słuchaj wpisu wyżej A tak na serio do szkoły noś stanik, ja bym radził sportowy, dobrze dobrany, jak się zmierzysz w biuście i pod to możemy tu dobrać rozmiar razem, push-up sobie daruj, ściskają piersi, szczególnie u młodych osób mogą powodować zmniejszenie później jędrności, po domu chodź jak chcesz

Gość gość
Ladacznico! Idź natychmiast do spowiedzi, bo twoje życie zeszło na grzeszne tory! Módl się bo będziesz się smażyć w ogniu piekielnym!

Gość gość
przecież na zdjęciu nic nie ma a ci koledzy to geje?