Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kololo

telefon od byłego faceta po latach

Polecane posty

Gość kololo

Wczoraj zadzwonił do mnie były facet - po 6 latach od rozstania. Pytał się co u mnie, co porabiam i takie tam. Opowiadał też o sobie. I ja mam takie pytanie do facetów przede wszystkim. PO CO były facet może dzwonić do swojej byłej, którą wcześniej zostawił dla innej? Po cholerę to robi? Gdzie sens?

Gość gość
moze liczy ze przygarniesz porzuconego psa

Gość kololo
Hahaha, to szkoda, że nie wysłał smsa ;D

Gość gość
Może chce wrócic? słodkie rozstania, i słodkie powroty?

Gość gość
stara milosc nie rdzewieje a z staja miloscia lepiej sie szaleje

Gość gość
Nie moze zapomniec smaku jak patelnie lizal

Gość gość
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby zadzwonił do mnie były, z którym także rozstałam się 6 lat temu - choć wiem, że z pierwszą swoją byłą ma kontakt do dziś (zawsze byli przyjaciółmi, a mnie z nim przyjaźń nigdy nie łączyła, tylko zauroczenie 2-letnie). On jest od paru lat żonaty i ma dziecko, ja biorę ślub w przyszłym roku. Życie toczy się dalej i jesteśmy już innymi osobami, niż wtedy. Lepiej nie odgrzewać starych uczuć, jeśli przez 6 lat nie mieliście kontaktu i jeśli nie jesteście do siebie przyjacielsko nastawieni. Moim zdaniem był ciekaw, co u Ciebie, nawet bez podtekstów typu chęć powrotu itp. Kiedyś Cię kochał lub tak mu się przynajmniej wydawało, raz na jakiś czas o Tobie pomyślał po rozstaniu, w końcu ciekawość zwyciężyła. I na tym koniec.