Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man_plus

czy są tu dziewczyny które walczą z nadwagą

Polecane posty

Gość man_plus

Chętnie bym sobie porozmawiał, bo mam podobny problem. Ile macie nadwagi i może jakie stosujecie ćwiczenia?

Gość gość
Najpierw dieta potem ćwiczeńia

Gość gość
Jestem facetem wg BMI mam w tej chwili jeszcze 0,6 kg nadwagi , ale chcę jeszcze schudnąc 7,6kg dieta 2000kcal 50km dziennie rower + orbitrek 1-2h dziennie

Gość man_plus
ewaweronika89 a przenisiesz się na Diety?

sama mam 168 i ważę 57 kg, chcę zrzucić te 7. Jak na razie to mi kiepsko idzie ;))) ale wspólnymi siłami może coś zrzucimy??

Gość man_plus
ja bardzo chętnie!!!! mam 181 cm wzrostu i ważę 90 kilo!

Gość gość
ewaweronika89 - w tej chwili masz IDEALNĄ wagę. Jak zrzucisz 7 kg będziesz mieć sporą NIEDOWAGĘ, więc zastanów się co robisz. Ja przy 159 cm ważę 49-50 kg i jestem chuda.

Hej ;) moje BMI wykazuje mi, że mam idealną masę ciała i wgl :) ale jednak przeszkadza mi moja oponka na brzuchu ..i mam wrażenie, że moje uda są duuuże.. Ja od wczoraj zaczęłam ćwiczyć z Ewą Chodakowską :) ustaliłam sobie jakie ćwiczenia robię w dany dzień i mam nadziej,że wytrwam :)

ja potrafię bardzo szybko chudnąć ale tak samo szybko przybierać. mimo że jestem nie wysoka, drobna to wszystko idzie mi w brzuch i w buzię ;)) poważnie, zaraz po twarzy widać że przytyłam no i brzuch-mogłoby trochę w d*ps pójść :D Uwielbiam słodycze i wszystko co gazowane :P Powinnam się przerzucić na nie-gaz wiem. Chętnie zacznę dietę MŻ i wykluczę gazowane ;) Tylko sama nie dam rady za cholerę.....

Gość man_plus
ewaweronika89 - a co z ćwiczeniami?

Gość gość
ewaweronika89 ty chyba jesteś niepoważna.

dlaczego niepoważna? man plus- ćwiczenia w tym momencie żadne. Wcześniej biegałam i ćwiczyłam z Mel B na YT. Co wieczór przed spaniem robiłam brzuszki. W pracy mało co jadłam ale też mało co się ruszałam.

Gość man_plus
A ile brzuszków ?

Gość gość
Bo nie masz czego zrzucać (to chyba temat dla walczących z nadwaga, czy sie myle). A juz 7 kg to jakas abstrakcja, chyba naogladałas sie za duzo anorektyczek z wybiegów. Pomysl lepiej o swoim zdrowiu.

codziennie robiłam 50 brzuszków rano. Wieczorem to jak mi się chciało :P Teraz oczywiście nie robię nic............. :/

Gość man_plus
a oponka pozostała?