Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w strachu

guz

Polecane posty

Gość w strachu

chcialabym zapytac czy mozliwe jest wykrycie guza jajnika poprzez brzuch? podczas kapieli i depilacji wyraznie wyczuwam jakas mała gule w dole brzucha a konkretniej z lewej strony wzgorka ;/ ... potem stojac i napinajac brzuch jestem dosc chuda i tez widac ten guzek :((( nie boli nie mam zadnych dolegliwosci przepraszam za takie kulawe "zobrazowanie" ale strasznie mnie to martwi wiem ze musze z tym isc do lekarza ale moze ktos miał podobnie ;/

Gość gość
moze to przepuklina? tak czy inaczej idz do lekarza i zrob usg.

Gość w strachu
przepuklina chyba boli;/ nie mam pojecia bo to jest ale wyraznie na dole kolo narzadow rodnych c ... nie wiem czy na usg czy do ogolnego czy ginekologa zaraz cała masa badan hormonow i wszystkiego pewnie, wiec wole najpierw chyba usg zrobic przynajmniej mi moze ktos powie co tam widzi;/ czy prywatnie opis badania otrzymam czy mi jakis lekarz na miejscu to wyjasni? przewaznie i tak chodze prywatnie do lekarzy ale usg bez skierowania to jeszcze nie robiłam wiec nie wiemprosze o pomoc

Gość gość
opis zawsze daja. nie boj sie na zapas. idz do lekarza, porob badania, usg i wszystko sie wyjasni.

Gość w strachu
dziekuje za odp boje sie :((( naczytałam sie na dodatek tyle tego w necie ...ale jakos zadna z kobiet nie wykryła torbieli itp w ten sposob nawet duze guzy dawały jakies objawy wiec albo mam cos błachego albo bardzo powaznego , mam prawie 30 lat ...pojde na usg ale z poczatkiem wrzesnia chociaz juz mi słabo bo mam zle przeczucia dziekuje za pomoc i mozliwosc wygadania sie bo raczej nikomu poza eterem nie powiem zanim nie odwiedze lekarza

Gość gość
bedzie dobrze.:) 👄