Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jacys ludzie ze starszej ekipy

Polecane posty

Gość gość
ale czy Duchów nie było dwóch? Dawno temu Duch cafe pisał bez tych odjazdów, sensownie.

Gość gość
To stary zbok slyszalem i erotoman :D

Gość gość
Ja kurde jak miałam czarny nick to miałam nawet swojego podszywa, ale nie mogę przypomnieć sobie nicka... kurde i z reguły na pomarańczkach jechałam :D i wpisywałam byle co, aby se popisać tylko :D

Gość gość
Moj to ;SEBASTOS

Gość gość
S gdzie sie podziała "'jenifer87", która wszystkim się chwaliła, a to mężem , pieniedzmi, domem, wczasami?

Gość gość
pamiętam jeszcze syn fubu on jest muzułmaninem i kiedyś prowadziliśmy wojnę na kafe. no i merkabe pamiętam... kurcze tak po trochu to mi się dużo osób przypomina.

Gość gość
Ja tam sie nie interesowalem takimi tematami , ale pare razy z nia pisalem cos o samochodach , chwalila sie swoim INFiNITY :D

Gość gość
a kto pamięta psychiczna kafezdzira? hahaha :D też odjechana była :D

Gość gość
Ech bylo tych nickow tutaj , wiekszosc same krety :D

Gość gość
Ja pamiętam psychiczną ;)

Gość gość
kurde, a ja dalej główkuję nad moim starym nickiem :D ale krótko go miałam, bo oczywiście zapomniałam hasło, ale wiecie co, to było coś z mendą... coś tam coś tam menda :D hahaha :D może ktoś kojarzy kogoś z mendą w nicku? :D

Gość gość
Przykro mi bardzo ja pamietam tylko swoj :P

Gość gość
No ja nawet swojego nie pamiętam :D

Gość gość
A temat jakis pamietasz w ktorym sie udzielalas ?:P

Gość ja w tej chwili pamiętam
tych użytkowników: - 12skizto - adenozynotrójfosforanowa - adwo - aster29O - Auroton - bazienka - bążur - biedra - Bimbałek - bmblondyn - brunet_81 - CarrieBradshaw - chędożyć - czynnik koci - Dekalogowata - depeche15 - Desznik, duch cafe, Dusza Janusza - dyrektore - Energiczna Trzydziestolatka - erudytka - Ewa, 33 - Ferdynand Pryszczyc - fetyszysta - Frela - Garen - germanotta - gleb b - Grzesław - HMS Petard, Centrum Propagandowe Łuna, \ - Husky - Iftar - Iwaaa - Jennifer8787 - Juliusz Cezar, Kamecha - Katharssis - kciukiem - kibes - kochanie robię pranie, Mikojan - koleś git p******i zasady - koneserka męskich łydek - krakowska trufelka - Kultura mam na drugie - ladaco - ladacznica - Lady Jey Jey - Levviatan - Lomu - Lookrecja - Mała Blondynka - Maszynka do mielenia mięsa - męska rzecz - Mintaja - Miss Perfetito - Myrevin - nayarana - Noxelia - obiadek - ohydna jędza, Hatsumomo San - Opierdziane Gacie - otulona snem - owca - Pani Ciapata, (...), Asiula Cebula - Pani Czkawka - pijany kjójićek, (...), królikov - Piparazzi - pozdrawiam piwoszów - pozdrawiam środkowym palcem - Prawa-Tywa - proszek do prania - przerwa między palcami 90 - psychiczna kafezdzira, psychiczna myszellina - Sam Jones - Sebastos - sex instruktorka - Shatyn - Sonia Neumann - sosssssss - Szejku - Szopenowa - ten ostatni niedziel - Tym razem to znowu ja - very interesting not - vodka - Wielbiciel 70B - wolna i szczęśliwa - zołza jakich mało

Gość gość
ja piernicze niezla pamiec ;p

jestem na kafe od 2007 lub 6 roku z 2 przerwami podczas ciazy.Ttedy podchodzilam emocjonalnie do tematow.Teraz mam tu swietna rozrywke.Kiedy powaznie i z klasa to powaznje i z klasa.Kiedy pisza ojszczymury to im troche dopieke :) lubie ewe 33 i " a ja uwazam.

Gość gość
Już wiem, już wiem jaki miałam nick :D ale hasła nadal nie pamiętam :D jam jest szelmowska menda :D kurde, żem se nick mój piękny przypomniała :D hahaha... a więc kłaniam się wszystkim, jestem szelmowska menda :D ale pewnie nikt mnie nie pamięta, bo krótko po tym jak zarezerwowałam nick, zapomniałam hasło :D

Gość gość
kochanka Franka, ja cię pamiętam, kiedyś na jakimś temacie dawałyśmy czadu dla jakiejś gópiej piczy :D ale wtedy byłam na pomarańczce, bo oczywiście nie pamiętałam hasła :D dawno temu to było :D

Nie pamietam twojego nicku.Ale skoro piszesz ze skopalysmy tylek,to tak bylo. ;) JA zaczynalam od innego nicka,ale nienawisc do mnie byla taka ze szukali mnie po kraju :D Za prawde m ie szukali )

No możesz nie pamiętać mojego nicka, bo ledwie go zarezerwowałam i jak nie byłam kilka dni na kafe to oczywiście hasło mi wyparowało z głowy :D i nie daję ręki obciąć, że to teraz też mi nie wyparuje. W każdym razie, nie raz kopałyśmy komuś tyłek, z tym że ja mając taką pamięć do haseł, z reguły byłam na pomarańczach i wpisywałam byle co. Druga sprawa taka, że właśnie na moim starym szelmowskim nicku dorobiłam się podszywa, który zamiast małą literę L wpisał dużą I i podszywał się pode mnie, bo temu komuś pojechałam z taczką koksu i podszyw na mnie się mścił, hahaha :D ale co bystrzejsi, oczywiście widzieli różnicę nie tylko w literkach nicka, ale przede wszystkim... ja prawie nigdy nie walę ortów, a czasem celowo dla podkreślenia czegoś na śmiesznie :D a mój podszyw pisał jak analfabeta :D

Gość gość
loooo kuurfffa , ale lista schindlera

"Dyskusja ogólna" to największa wylęgarnia nowych talentów. :) Bardziej stałe nicki rezydują w mniejszych działach i w swoich temacikach w stylu TWA.

Ja na kafe siedziałam już jakieś 10 lat temu, a obecny nick istnieje może od 7 - 8 lat, nie pamiętam dokładnie, to chyba się zaliczam do mocno starszej ekipy :P 🖐️ ____________

Gość gość
Up