Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego puszyste kobiety

Polecane posty

Gość gość

sa bardziej sexi i maja wiecej humoru?

Gość gość
bo kochaja siebie, nie sa na diecie. Są szczęśliwie

Gość gość
Sa bardzej luzne, Nie stresuja sie. I sa wesole. To chyba dobrze. :-D

Gość aggi33
Dokladnie, moja mama ma kobieca figure bardzo, nie jest otyla, ale ms kraglosci to tu to ten I sexapil az od niej bije, to jest cos takiego naturalnego, ze zadna operacja plastyczna I zaden make up plus drogie ciuchy tego innej kobiecie nie pomoga. Mama ma generalnie 'wszystko w d***e', tzn bije od niej taka pewnosc siebie plus szacunek do sibie plus kobiecosc, wow!

Gość gość
Po prostu kobieta a nie deska :-D

Gość aggi33
no, ona ma to cos, czego nie mam ja, jestem jej zupelnym przeciwienstwem, ale... tez mam to 'wszystko w d***e' hehe ;)

Gość gość
Bedziesz tez pozniej puszysta:-D

Gość bufon
bo są niezmiennicze nad SO(3) :)

Gość gość
puszyste kobiety maja lepsza i ciekawsza osobowosc, chude sa zarozumiale zlosliwe i wiecznie fochniete

Gość aggi33
Puszysta nigdy nie bede z powodu zdrowia ani okragla w kobiecych miejscach, bo juz przeszlam ciaze I hustawki hormonowe I wszystko kobiece ze mnie zeszlo, co nie zmienia fakty, ze bardzo cenie puszyste kobiety :)

Gość gość
"puszyste kobiety maja lepsza i ciekawsza osobowosc, chude sa zarozumiale zlosliwe i wiecznie fochniete" hahaha tak sobie mówcie, tak sie pocieszajcie, chude mają duże powodzenie, puszyste moga być co najwyżej przyjaciółkai-pocieszylkami, gdy chuda oleje, bo ma zbyt wielu adoratorów, by móc się nawet zdecydować

Gość gośćdo
tak to cżęste i ciekawe,puszyste mają w nosie pewne rzeczy albo nie mają ale się tak nie spinają,wychudzone na dietach w nerwach upiększają się by szukać potwierdzeń swojej wspaniałości czyli skupienie na ja ja ja ,a puszysta do ludzi na luzie ,nawet jak się martwią to nie aż tak by coś z tym zrobić :-) porównanie : leży byczek na trawie (gruby byczek) i gapi się w niebo i relaksuje,wychudzony byczek nerwowo łazi w tą i spowrotem klnąć pod nosem ze jeszcze 5 cholernych kg i zostanie misterem roku

Gość gośćdo
wlasnie pani gość powyżej idealnie przedstawia byczka o naturze niedoszłego mistera hehe to jest wlasnie taaa osobowość

nie mam nic do puszystych, ale nie spotkałam jeszcze osoby ze sporą nadwagą która nie chciałaby schudnąć. Mówię oczywiście o takich które mogłam bliżej poznać, większości z nich zawsze się gdzieś wymsknęło, że próbowały diet, że chciałby być szczuplejsze. Niektóre wprost mówiły, że trzeba się uśmiechać, bo alternatywą jest usiąść i płakać.

Gość gość
moz sa szczesliwsze, ale z pozoru, puszystosc nie jest zdrowa, choroby serca, cukrzyca, nadcisnienie itd. ja dziekuje za takie '' szczescie''

Mogą być szczęśliwe z wielu powodów, ale raczej ich nadwaga nie ma z tym nic wspólnego i nie jest powodem do radości.

Gość gośćdo
mowa jest o osobowości oczywiście

Gość gość
Tylko duzo do glaskania :-( :-D

Gość gość
otylosc nie jest zdrowa, ale sa takie z nadwaga ktore sie dobrze przy tej wadze czuja, teraz sie przyjelo ze aby wygladac jak modelka trzeba wygladac na kosciotrupa, a katowanie sie dietami jeszcze bardziej szkodzi niz nadwaga

Gość gość
To tak jak brzydcy faceci są fajni i weseli a przystojniacy na odwrót.

Gość gość
maja tak i niektorzy przystojni, bo maja sie za lepszych od innych, ale brzydale rowniez z powodu swoich kompleksow maja zgorzknialy charakter :O

Gość gość
Takie rozpasione maciory muszą się jakoś starać aby zwrócić uwage na siebie i czymś zaimponować, Starają się na siłe bo co ...... innych atutów nie mają tylko masę tłuszczu i kompleksów i na siłę wmawiają sobie że są fajne

Gość gość
hahaha temat założony przez jakąś maciorę :D tak , tak tak pocieszajcie sie grube świnie :D każdy facet woli zgrabną dziewczynę od lochy a jak jest z lochą to tylko dlatego bo sam jest na tyle kiepski ,że nie mógł sobie znaleźć zgrabnej :D

Gość gość
Mylisz sie ! Obeserwuje i stwierdzam. Nie naley tak ceniac ludzi. :-D Nie kazdy musi byc chudy!

Gość gość
a nie ważne przez kogo założony jest ten temat głownie to bym się zastanowiła jaki Ty masz stosunek ogólnie do kobiet skoro się zwracasz per-maciory ,:O chuda czy gruba takiego półmózga by nie chciała a faktycznie sporo grubszych kobiet,ma niezwykły sex-appeal

Gość TakaLama
Ja nigdy nie byłam szczupła, mam ogólnie za dużo ciała, boczki, masywne uda i duży tyłek, choć pośladki właśnie mimo wszystko mam zgrabne, a wcięcie w talii też jest, no ważę za dużo, chcę to zmienić, ale nie jestem brzydką kobietą, mam ciekawą urodę, jasne włosy, duże oczy pełne usta, idealna cera, mój chłopak poza tym uwielbia mój tyłek, jak jestem z nim sam na sam to lubi, jak mam ubrane leginsy, jak idę ulicą to zdarza mi się słyszeć od facetów komentarze typu: "ładne masz bioderka" (107 cm) :) Ale mam kompleksy i chcę się zmienić.

Gość gość
Badz soba :)