Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgroza co te baby wyczyniaja

Polecane posty

Gość gość
Bo to było tak: - Mam dosyć, ty też się trochę synem zajmij, wyjeżdżam a dzieciak zostaje, więc się nim zaopiekuj. - Nie mnie to nie obchodzi, rób co chcesz. A potem nie odbierali telefonów. Tatuś może powiedzieć potem że takiej rozmowy nie było, że on się nie domyślał, że zgubił klucz. Na matkę pójdzie wszystko. Zresztą mniejsza o to. Dziecko na szczęście nie zapłaciło życiem (bo się tatuś po tygodniu złamał).

Gość gość
tak tj jak małolaty bawia się w rodzicow..

Gość gość
jak mamusia pozwoliła zrobić sobie dziecko z nieodpowiednim tatusiem to powinno sie jej p***ę jej wyrwać z korzeniami, do tego facet zły a ona drugim w ciąży, p********e babska, p******ą sie na potęgę jak króliki, po cholerę pozwalają sobie na zrobienie dzieci jak im się chce p*******ć to zabezpieczajcie się tłumoki. Moja znajoma wrobiła faceta w dziecko bo chciał odejść a ona go oszukała, ze jest w ciązy i dla tej ciąży został, tylko ,że ciąża była po 3 miesiacach, także krówsko 12 miesięcy chodziła w ciązy. jakie te babska k********y, że hej

Gość gość
przestań, przecież to są typowe matki polki, komorowska narodziła to i teraz komorowski karze innym robić i rodzić, aby było mu raźniej, że nie tylko on ze swoją zoną tacy dobrzy w łóżku, mamy szczęście w tym rządzie na dzieciorobów, jak nie walęsa to teraz on

Gość gość
Ale o co chodzi? Link sie nie otwiera

Gość gość
skopiuj cały link i się otworzy