Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Panów o ile tu są

Polecane posty

Gość gość

Czy Wy poznając dziewczynę (spotykając się z nią, np. idąc do kina, coś zjeść, posiedzieć pogadać itd.) już na etapie wstępnym zastanawiacie się jak ona może wygląd nago, jakie ma kształty itd.? Bo ja się z kimś spotykam, on jest mojego wzrostu (178), ale szczuplejszy o wiele. Tak sobie myślę, że w łóżku byłby przy mnie trochę drobny i chudy. I nie wiem, czy on sobie z tego zdaje sprawę, jak sądzicie?

Gość gość
Zapewne zdaje sobie sprawę, ale powiedz mi jeśli jesteś w stanie oczarować go swoim spojrzeniem, uśmiechem, sposobem bycia, urokiem, czy to będzie dla Ciebie ważne? zawsze szukacie dziury w całym, zapewne będzie tak że Ty chciałabyś być tą filigranową kobitką, a on dobrze zbudowanym ursusem, nie można mieć wszystkiego licz na miłość i oddanie z jego strony i niech to Ci wystarczy.

Gość gość
Pięknie powiedziane. Poważnie...

Gość gość
A ty jak wyglądasz? Dla mnie na jednorazową przygodę w łóżku wygląd nie ma znaczenia. Jednak ważne są kształty, dlatego żeby np. koledzy mogli zobaczyć jaką mam dziewczynę, że ma ładne pośladki i duży biust

Gość gość
Pewnie z grubsza wie jak możesz wyglądać, jak tobie i jemu to nie przeszkadza to nie widze problemu, nie jest tak, że kobieta musi być mniej masywna, mnie akurat podobają się takie duże jak ja sam, albo nawet silniejsze ode mnie, ale boję się że takiej się nie spodobam.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Jesli to my placimy to zastanawiamy sie czy warto inwestowac w to pieniadze