ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 A no to się wyjaśniło czemu nawiedziłaś mój temat :D Poruszyła Cię moja historia z brakiem papierosów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 hehe, dokładnie. Bardzo współczuję. Czekam na topic pod tytulem " Nie mam dziwek" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Q4SeEHSKZL8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ale co Ty z tymi d****ami ciągle? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 jestem zadziwiona Twoim gustem muzycznym. Piosenka bardzo trafia w moje gusta. Dziękuję.:) wnioskuje, ze masz około 30 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 to raczej ja powinnam zadać Ci to pytanie. pod kazdym postem na ktory zajrzała twoja złota rada...:pp zabawne to było:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Skąd takie wnioski że koło 30? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 przeciętny nastolatek slucha obecnie dziwnych rzeczy, a utwory które wysylasz sa bardzo wyważone i z górnej półki. Zmylił mnie ten Fogg.. możesz byc więc starszy. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Go895W5HsdA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ale z Ciebie Sherlock Holmes :D 26 lat mam... zważywszy na to że buki osiągają wiek nawet 400 lat to jak młody buk jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 black sabath, 68 rok.. Jesli to piosenki Twojej młodości to jestes ciut starszy niz sądziłam. chyba, ze masz tak swietny gust muzyczny jak ja! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Kurcze, dziadka byś ze mnie zrobiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Kurcze, widzisz? Jestem na prawdę czarownicą :P oglądało sie Kryminalne zagadki Las Vegas i mam co chciałam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Całkiem sympatyczną czarownicą się wydajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 hm, hm, hm... Od "ej" do całkiej symaptycznej:) ale awans. Usłyszeć to od niedzielnego pijaczka to całkiem miłe wydarzenie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wqcizZebcaU A Ty tak zawsze po nocach buszujesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Przyznam Ci, że The Clash nigdy nie słyszalam:) Bardzo owocne spotkanie z Tobą pijaczku:) A często tak sobie buszuję. Lubię noc:) a Ty w weekend w internecie zamiast na imprezce?:P Aaaa znam tę piosenkę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Noc jest fajna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Właściwie to mogę się Ciebie o to samo spytać, w weekend w internecie zamiast na imprezie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 no to widzisz coś nas łączy. I na szczęscie nie " francuskie filmy i zgaga" jak w reklamie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Chyba Ty zrozumiesz mnie najlepiej... Z takim gustem muzycznym jak ja- gdzie ja się wybawie?:P A poza tym- odganiać się od tych chłopaków. uciążliwe.. sam rozumiesz. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 No rozumiem, tutaj nie musisz się odganiać od nikogo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ale wiesz, to nawet lepiej że tu trafiłaś zamiast na imprezę jakąś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 W tym temacie nikt nie ma niecnych zamiarów, ani zbereźnych myśli... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 otóż to. Nie no, a tak poważnie to pracowałam dziś i ostatnio na co mam ochote to iść gdzieś na imprezę, gdzie przy bucy-bucy w łazience dzieją się kosmiczne rzeczy. Za spokojna czarwonica ze mnie. :) Cenie sobię spokój ponad wszystko. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Ja też tak myslę. :) Bardzo miły czlowiek z Ciebie, jak przystało na pijaczka:) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Pora spać chyba już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Jutro wieczorem też pewnie będę na kafe... i w niedzielę... chociaż w niedzielę to pewnie wczesnym wieczorem... tak tylko mówię o tym... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Eh Ci starzy ludzie.. ;) Dobrej Nocy życzę i miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach