ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Jedynie jakieś pół papierosa z rana co na kacu nie mogłem dopalić mi zostało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 palenie jest niezdrowe i w ogóle do d**y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 I o to w tym wszystkim chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 a Pan to jest niemiły i proponuje spacer na d****i. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Że ja niemiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 No może przesadziłam z tą "niemiłością"... Ale co Pan doradził to doradził. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Yyyyy... Starożytni Bogowie, wulkan, dziewica... łaska Starożytnych Bogów... Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa, jesteś dziewicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 A dlaczego Pytasz niedzielny alkoholiku bez papierosów?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DEPRESANTT Napisano Sierpień 17, 2013 Może idź wyżebraj albo z chodnika zbierać kiepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 No bo Starożytni Bogowie wybredni są. Nie mam jeszcze wulkanu, ale jakbym znalazł dziewicę to by już bliżej odzyskania Ich łaski było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 DEPRESANTT Może idź wyżebraj albo z chodnika zbierać kiepy Eee.... mam całą puszkę po orzeszkach ziemnych pełną kiepów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Jestem dziewicą i to nic wstydliwego dla mnie. :) Mam 19 lat i wcale nie jestem obrzydliwym dinozaurem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DEPRESANTT Napisano Sierpień 17, 2013 To prześlij je temu alkoholikowi ! Bo ja mam co palić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ej, ale nie mów że dinozaury są obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Ej, zdarzają się na prawdę obrzydliwe... ble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E3dc7C2zQnw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Uwielbiam... uwielbiam.. tę pisoenkę. kazdą ICH uwielbiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Jesteś niedzielny alkoholik, bo tak mi sie kojarzy Twój nick amatorze prostytucji. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Zamiast spać to słucham tego w kółko cały wieczór :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ale ej, mój nick to od tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=8F7juh9Q-To a nie... Niedzielny Alkoholik... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Ej, a jak jesteśmy przy nickach to po co masz tyle "aaa"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 ej,a co Ty masz z tym " ej"? Osoba słuchająca Mieczysława Fogga namawia do korzystania z prostytucji?:D Szok. Co sie dzieje z tym światem?:( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Bo z mniejszą ilością "a" były zajete, ej.. :( :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Pfffy... ja mam coś z ej? 2 razy napisałem ej a Ty sama też napisałaś raz ej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Cały czas piszesz ej, a ja pisze ej, bo Ty tak piszesz i mnie to śmieszy, bo nikt do mnie nie mówi ej, albo tej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 A to źli ludzie... zajęli Ci nick. Biedactwo Ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 No dobra, nadużywam dziś coś ej... możesz mnie za to ukarać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 Oj Ti, Ti niedobry. klaps klaps. Swoją drogą co tu robisz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel alkoholik 0 Napisano Sierpień 17, 2013 Mmm... klapsy :D Mogę jeszcze jednego dostać? :D A tu wkurzam ludzi A Ty co tutaj robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 17, 2013 do klapsów jestem pierwsza:P KLAPS! A ja czytam sobie historie ludzkie i ubolewam nad ich losem rzecz jasna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach