Gość burlak Napisano Sierpień 17, 2013 jestem słowakiem, i moja dziewczyna była polką. bardzo ją kochałem, i niestety rozstaliśmy się przez głupoty. chodziło o takie banalności, o których nawet nie chcę rozmawiac. nigdy nie pisałem na podeobne forum, jestem niewidomy. może sporo ludzi robię sobię tutaj żarty, i ja też mam pewne poczucie humoru, ale nie żartował bym z takich rzeczy. staram się tłumaczyc książ,ki z polskiego języka na słowacki, uwielbiam książki stephena kinga. szukam kogoś, kto by po prostu chciał ze mną porozmawiac, i mogę dac kontakt na skypa, ten jest kikimora6662. każdy, kto na tym forum jest, i przeczyta ten temat może o mnie pomyślec, że jestem dziwny. ale ja po prostu jestem tylko w sytuacji, która jest rozpaczliwa. nie mam znajomych, i nie mam przyjaciół. mój post może zobaczyc także moja była dziewczyna, i może się tutaj naśmiewac ze mnie. ale ja szukam tylko kogoś, kto w koncu mnie dowartościuje, doceni mnie, i kto mnie chociaż trochę polubi. mi samemu przychodzi ten post głupi, i nigdy bym nie napisał na to forum. ale sytuacja rodzinna, i sytuacja z dziewczyną mnie zmusza do tego. pomóżcie mi, proszę, lubię język polski, i wierzę, że jeszcze nawet mili ludzie istnieją. nick na skype jest kikimora6662, i mail jest kolenove@mail.t-com.sk. może to, że tutaj napisałem było głupie, i będą głupie wiadomości. ale proszę, pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach