Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunac ciaze

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy wasi faceci gdy dowiedzieli się że jesteście w ciąży (wpadka, nie mówię że od dłuższego czasu planowane) - wpadli na jakże genialny pomysł żeby tą ciążę usunąć?? Mojemy facetowi chyba to chodzi po głowie, szok.. Oczywiście w życiu się na to nie zdecyduję ale zastanawiam się czy ten człowiek jest już do reszty stracony czy to reakcja na pierwszy szok a później się ułoży. Durne i chamskie komentarze możecie sobie darować... jestem przerażona..........

Gość Moja takie zdanie
nie powinien tak pomyśleć nawet jak to ciąża nieplanowana.Ja bym takiemu już nigdy nie zaufała.

Gość gość
No nie ,ale mi przyszło to do głowy byliśmy razem 5 lat i czułam że już coś się wypaliło a tutaj wpadka ,On szalał z radości wychowany przez siostrę ,nie miał rodziców bardzo pragnął rodziny ,ja byłam jeszcze głupia miałam niecałe 22lata ,w 12 tc okazało się że ciąża od 5 tyg jest martwa ,szczerze poczułam ulgę .On płakał ja nie .

Gość gość
nie wiem co ja mam robić, dziś po pracy ma przyjechać, mamy rozmawiać ale wiem już że to właśnie będzie chciał mi powiedzieć. miała któraś z was taką sytuację? pierwszego dnia gdy się dowiedział to bardz pozytywnie, mówił że damy radę itp a teraz... chyba dotarło do niego tak na prawdę

Gość gość
Odejdź od niego, bo to egoista, który boi się żyć. Niech będzie sam.

Gość gość
ja ciąży napewno nie usunę, nie wchodzi to w grę:(

Gość gość
a jesli odejdzie? dasz rade samq? jesli tak , to sadze ze problem na pewno z glowy;)

Gość gość
no to juz odpowiedzialas na pytanie i po co jeczysz

Gość gość
a dlaczego nie usunąć, usuwali, usuwają i beda usuwać i mają sie dobrze

Gość gość
pytam czy któraś miała taką sytuację że facet w szoku mówił żeby usunąć a potem się ogarnął i pragnął tego dziecka, kochał je????????? jza chamskie komenty na prawdę dziekuję

Gość gość
Moze jemu sie wydaje, ze usuniecie ciazy to taki prosty zabieg jak wyrwanie zeba. Pewnie nawet nie myslal, jakie moga byc tego konsekwencje. Czy wy jestescie długo parą i w jakim wieku jestescie?

Gość gość
ja mam 23 a on 26, zaczęliśmy się spotykać ponad 4 lata temu ale trochę się rozchodziliśmy itp. Aż w końcu...stało się. Nie wiem jak mam z nim dziś rozmawiać, myślałam że zaakceptował to

Gość gość
to powiedz mu ze dobrze tylko wtedy gdy tobie bedą usuwać ciażę,on bedzie przechodził kastrację,bo niestety chyba jest dorosły i wie skad się biora dzieci,żal mi takich głupków co bzykać to chetnie ,ale jak dziecko to są w szoku

Gość gość
I chyba tak właśnie powinnam jemu powiedzieć. Kurde jeden jedyny raz się nie zabezpieczyliśmy i proszę. A jak ja płakałam jak się dowiedziałam,że w ciąży jestem to on przyleciał pocieszał mnie, mówił że będzie dobrze, że widocznie tak musiało być, że wszystko się ułoży.. a minęły dwa dni i proszę...... tak się boję tej dzisiejszej rozmowy

Gość gość
ja zaszłam w ciążę jak miałam 21 lat, mój facet 25... gówniarze, ja studiowałam, on nawet pracy na stałe nie miał. Pocieszał, starał się i nigdy nie powiedział żebym usunęła, wzięliśmy ślub i jakoś żyjemy już 7 lat :) Dowiedział się jeszcze na długo przed moją ciążą, że jak jego mama była z nim w ciąży to ojciec naciskał na nią żeby usunęła. Nie zrobiła tego ale oddała go do swojej mamy. Doła miał długo, a do rodziców go jakoś teraz wcale nie ciągnie

Gość gość
zazdroszczę..:(

Gość gość
pytam czy któraś miała taką sytuację że facet w szoku mówił żeby usunąć a potem się ogarnął i pragnął tego dziecka, kochał je????????? jza chamskie komenty na prawdę dziekuj Autorko ja tam miałam ,mój wówczas chłopak jak dowiedział się o ciąży to był szczęśliwy ok miesiąca ,potem nagle powiedział nie kocham cię ,pojadę do babci ona da mi pieniądze na skrobankę ,bo to marnowanie życia .Powiedziałam jedz niech da ci forsę i wyskrob sobie mózg i rozstaliśmy się na 6 mies .Potem On dzwonił ,przyjeżdżał przepraszał i płakała ale byłam twarda ,wysyłał kwiaty przysyłam znajomych i nic .Mała się urodziła przyjechał do szpitala i wtedy autentycznie żal mi się go zrobiło On płakałam i ja płakałam i ze szpitala wracałam już do niego ,od tego czasu minęło 13 lat mamy dwoje dzieci ,parę lat temu jeszcze przepraszał mnie za tamto ,i mówił że wyrzuty sumienia będzie miał do końca życia ,powiedziałam że wybaczyłam żeby dal spokój jest dobrze .

Gość gość
Coś mi tam literki pododawały się ,ale piszę z telefonu .sorry

Gość gość
dziękuję za jakąś chociaż jedną odpowiedź, która podniosła na duchu i dała nadzieję na lepszy czas. Ja się dowiedziałam dosłownie 2 dni temu, także wszystko jeszcze świeże.....Boję się strasznie dzisiejszego wieczora i tej rozmowy.I to jest człowiek który ma świetne podejście do dzieci.. a swoje będzie chciał usunąć. Bo już nie wierzę w to, że powie mi coś innego. Mam nadzieję, że się ocknie, ogarnie..

Gość gość
Kochana nie martw się, wszystko będzie dobrze :-) trzymam kciuki za tą rozmowę i daj znać jak poszło. Faceci niestety tak mają ze do wszystkiego muszą dojrzeć. Mam nadzieje ze będzie żałował tych myśli o usunięciu ciąży.

Gość gość
dziękuję..... dam znać jesli będziesz tu zaglądać !