Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania33mam dość

Mój były wziął slub

Polecane posty

Gość Ania33mam dość

Ja dla niego rozwiodłam się wróciłam do panienskiego nazwiska, byłam gotowa wszystko zrobić dla niego. A dzisiaj się dowiaduje że 20 lipca wziął ślub z panią stomatolog. On ma 29 lat, ona 27. Ja mam 33 lata ale nigdy nie robił mi problemów. On ma swoją firmę. Miał wypadek na początku roku i nawet wejść nie mogłam bo ona tam siedział a nie miała takiego prawa była nikim dla niego. A teraz ślub....jak on mógł mi to zrobić.

Gość Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zacznij żyć swoim życiem.

Gość gość
zycz mu szczescia, bedzie mu bardzo potrzebne :)

Gość Ania33mam dość
Zaliczyłam jeden skok bok który dla mnie nic nie znaczył a on zostawił mnie ze wszystkim ja musiałam zmyslać bajki dlaczego się rozeszlismy. A czemu szczęście mu będzie potrzebne.

Gość gość
jezu kobieto... idź do psychiatry!! Od ponad miesiąca męczysz temat swojego szefa i jego pięknej żony. Zajmij się swoją rzekomą ciążą, a nie szefem. Daj spokój! No daj spokój!!!

Gość Ania33mam dość
Nie wiem o co chodzi z szefem. Ja jestem nauczycielką języka angielskiego więc szefa nie mam, a szefową.

Gość Ania33mam dość
Ten skok w bok nie miał dla mnie znaczenia. Planowaliśmy ślub, a on tak po prostu zostawił mnie pół roku przed nim.

Gość gość
ale piep..sz głupoty! jak wielki musiał by to być zbieg okoliczności, żeby 2 osoby, które siedzą na forum: 1. Miały "skok w bok" 2. Choro się zakochały w facecie, który wziął ślub 20 lipca 3. Jej "rywalką" jest pani stomatolog Weź się ogarnij....

Gość Ania33mam dość
Wiesz ile tu osób siedzi. Moje dwie znajome siedzą na ciąża, macierzyństwo i to kaplam się z wypowiedzi ich.

Gość Ania33mam dość
Ja po tym wszystkim go nienawidzę już nie kocham go. Zostawił mnie, to ja musiałam się tłumaczyć. Chciałabym mu powiedzieć prostu w oczy że jest chamem.

Gość gość
walisz po rogach faceta a potem się dziwisz ze cie zostawil żaden szanujący się mezczyzna nie pozwoli sobie by baba walila go po rogach koniec kropka. PS. Miał sluszna racje ze cie zostawil może nowa partnerka będzie bardziej go szanowala.

Gość Ania33mam dość
Nie widziałam go od dwóch lat. Jej rodzice mają swój interes i ja z rodzicami kupuje coś u nich niestety i on tam był z obraczką na palcu do jej ojca mówi ,,tato" a do matki ,,mamo". Miałam ochotę powiedzieć mu prosto z mostu że jest chamem,.

Gość gość
ty jesteś chamka zdradzasz go a potem jedzcze smiesz się czegos domagac

Słuchaj Ania... Skoro zaliczyłaś skok w bok to nie zawalaj nas takimi opowiastkami. Jestes sobie winna. Powiedziałabym nawet, ze dobrze Ci tak. Tak sie nie robi jesli sie kocha.

Gość Ania33mam dość
Ale ten skok bok nie liczył się dla mnie. To była tylko głupota.

Gość Ania33mam dość
Nie wiem jak on się czuł ale wiem jak ja się czułam kiedy tak poprostu odszedl a ja musiałam odwołać wesele, gości i tłumaczyć się.

Nie liczył sie dla Ciebie czy liczył- nieważne Ania... Zdradzilaś. wiem, ze takim kobietom sie nie wybacza... na prawdę. Wyciągnij wnioski. Zraniłaś go pewnie tak jak nikt go juz nie zrani.

Dla mężczyzn zdrada to zdrada nie ważne czy miała podłoże emocjonalne czy czysto fizyczne, jak facet dowiaduje się że jego kobieta daje innemu to chyba największa krzywda jaką można mu sprawić

Gość Ania33mam dość
Ja a ona to niebo a ziemia. Ja tylko szpilki, krótkie spodniczki, ona nigdy szpilki nie założy, chodzi z nim na scianke wspinaczkową, jeździ na szkolenia (mnie nigdy nie zabierał), wyjeżdżał na wczasy z nią od samego początku. Są ze sobą TYLKO dwa lata i już ślub.

Może nie jest tak "idealna" jak ty ale pewnie ma jeden atut którego tobie zabrakło mianowicie nie będzie go walić po rogach. Mądry mężczyzna który choć raz przeżył zdradę będzie szukał wiernej, uczciwej kobiety a urodę odłoży na bok.

W moim mniemaniu jesteś bardzo próżną osobą. Gdybym byla mężczyzną to również chciałabym, żeby moja kobieta uprawiała ze mną sporty. Kobieta jest seksowna nie tylko w szpilkach Kochanie. Wszędzie ją zbiera mówisz? Oznacza to, ze nie tylko ją kocha, ale także się z nią przyjaźni. Nie rozerwiesz juz tak silnej nici.

Gość Ania33mam dość
Noego powiem że ladna nie jest bo jest nawet bardzo, włosy do lopatek brązowe, niebieski oczy. Ale ja mam figurę modelki jestem chuda, że kosci mi widać, piersi mam rozmiar A, a ona bardzo kobieca figura, szczupła ale jednak tak.... Nie wiem jak to nazwać wciecie w dali, biodra zaznaczone itp.

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chodzi z nim na scianke wspinaczkową O czyli znalazl sobie prawdziwa milosc:D Fajnie jest jak facet w jednej kobiecie znajdzie wszystko: zone, przyjaciela, kochanke;)

Gość gość
ogarnij się proszę Cię!! Kolejny dowód na to, że to ty o nim od miesiąca tu piszesz... tysiące tematów zakładałaś o tym, że on ją zabrał na firmowe szkolenie i się całowali przy wszystkich. No i po dwóch latach ślub. Skończ kobieto już nudzić!

Daj już spokój... Pozamiatane. Nie pakuj im sie swoimi szpileczkami do szczęśliwego zycia. Ona widocznie jest mądra kobietą, do tego ładną i lubi aktywny tryb zycia. Na prawde ideał. A Ty? Zdradziłas mężczyzne ktorego kochałas, a tera siedzisz sama podczas gdy on buduje szczęśliwy dom. Zastanow sie nad swoim zyciem anka.