Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcemy mieć porządne żony

Kobiety czemu tak szybko chodzicie do łóżka z facetami

Polecane posty

Gość gość
a co rozumiesz przez słowo przygoda ? :) Jak miała 1/2 partnerów przed Tobą to jest przygoda ?

Chodziło mi o seks bez związku

Gość gość
a co kobietychodzą same ze soba do tego łóżka? Weź sie ogarnij. Co cie obchodzi co kto robi

Gość gość
r****łbyś jakbys mogł od razu :p jakby panna ci w oko wpadła to nie było by bata :) to normalne natury nie oszukasz, i nie udawaj że jesteś porządny, takie usprawiedliwienie jest żałosne

Gość gość
to ja jestem ideałem dla Ciebie bo dymałam się tylko w związkach i jestem ładna :) Teraz pytanie czy Ty spełniasz moje wymagania :D ?

Oprócz pożądania mam mózg

Gość gość
Kobiety chcą r****czy więc myślą, że my chcemy puszczalskie.

Myślę, że 2-3 góra bym zaakceptował

Gość gość
a sam autorze jakie wymagania spełniasz wobec kobiety ? :) Masz przynajmniej porządne wykształcenie ?

Gość gość
wiesz ja nadal myślę ,że autor jest prawiczkiem dlatego bo nie miał okazji za*uchać a nie dlatego bo jest taki święty dlatego się zastanawiam co on ma do zaoferowania kobicie oprócz swojego wymuszonego prawictwa skoro sam stawia żądania :)

Mam wyższe wykształcenie, niestety żadne porządne, pracuję w biurze i wielkich kokosów nie mam, ale nie interesuje mnie wyjazd na zmywak dla większej kasy

Gość gość
lepiej szybciej się przekonać co facet ma w gaciach bo czas to pieniądz :D

Oczywiście, że związek. Mój wygląd nie ma tu nic do rzeczy.

Ktoś się podszył. Oczywiście, że chciałbym związku

A życie babiarza mnie nie interesuje, bo seks nie jest dla mnie jakoś ważny i cierpliwie mogę czekać na kobietę swoich marzeń

Gość gość
pewnie dlatego by nie zostać do starosci dziewicami:D

Seks powinno się uprawiać z kimś z kim się jest w związku, a nie z przelotnymi miłostkami

Gość gość
"Seks powinno się uprawiać z kimś z kim się jest w związku, a nie z przelotnymi miłostkami" No ale ta zasada powinna sie odnosić zarówno do facetów jak i kobiet a nie tylko czepiać sie kobiet. Bo z kim chodzimy do tego łóżka :) ? Same z sobą ?

Gość gość
Lol. Jeśli w takich sprawach można czuć 'niesmak' to z powodu osób mających paranoję penisa w d***e obcych kobiet - rozprawiających o czyimś seksie tak jakby to była ich sprawa i patrzących na ludzi przez ten pryzmat. To jest dopiero ohydne i świadczy o jakiejś dewiacji. Ty od porządnej żony, zadaj sobie najpierw pytanie, ile jest kobiet, które palą się do tego, aby zostać twoją żoną. Bo taka jest też liczba kobiet, których życie seksualne powinno cię interesować. Jak obstawiam ta liczba to zero.

Tylko jak kobieta sobie szalała, to niech na stałe szuka faceta, który też szalał

Gość gość
W ogóle są jakieś niepisane zasady kiedy należy facetowi dać, kiedy nie? Może w formie przykazań: 1. Facetowi na pierwszej randce dawać nie będziesz. (...) Nie bardzo rozumiem, co ci tak przeszkadza w tym. Przynajmniej nie musisz na seks czekać jak kretyn do ślubu, żeby okazało się totalnie do d**y, bo panience nawmawiano jaki to seks jest niedobry i w ogóle twór szatana i tak walczy ze swoimi demonami całe życie. Tego kwiatu pół światu, na pewno znajdziesz coś spełniającego wymagania. No chyba, że chcesz babkę z jednym okiem, garbem Quasimodo i lubiącą dziergać szaliki dla Legii Warszawa stojąc w tym czasie na głowie - to był trochę bardziej wysublimowany sposób uświadomienia, że im więcej wymagasz, tym więcej odpadnie w przedbiegach.

Mi nie zależy na szybkim pójściu do łóżka. A czy jestem wymagający? Pewne wymagania mam, również dotyczące warstwy intelektualnej