Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ktorego miesiaca zycia dziecko wozi sie w glebokim wozku

Polecane posty

Gość gość

W takim wozku 2w1 do ktorego miesiaca dziecko wozi sie w glebokim?

To zależy kiedy przestanie się miescic w gondoli. Najlepiej kup wózek z regulowanym oparciem w gondoli i zeby sama gondola była obszerna i dluga (ja kupuje wozek z gondolą 85cm dlugosci wewnątrz)

Gość gość
co najmniej powinno do 8-9, ale teraz kobiety to już 5 miesięczne do spacerówki wywalają :o

Gość gość
tyle ile się mieści w nim :)

Gość gość
Zobaczysz jak dziecko zrobi sie ciekawe swiata u nie bedzie chcialo tak ciagle lezec..wtedy napewno zamienisz na spacerowke..mniej wiecej wtedy jak dziecko zaczyna siedziec

Gość wiolkakrejzolka
u nas na osiedlu jedna wozi juz 4 miesieczne w spacerowce biedne dziecko

Gość gość
Mojej kolezanki corka przesiadla sie wlasnie w wieku 4 miesiecy,urzadzala w.gondoli dzikie wrzaski. Moj synek przeszedl na poczatku 5. Juz sie nie miescil. Gondola miala 74 cm a on nosil ubranka na 80. Oczywiscie spacerowka rozkladana na plasko do spania a na pollezaco do czuwania. W tym wieku dziecko przypiete pasami moze.jechac spacerowka. Zreszta na mojej jest nawet zaznaczenie ze jest od urodzenia. Ktos sie pytal o rade pawla zawitkowskiego na ten temat i rowniez stwierdzil ze nie stoi nic na przeszkodzie.by dziecko w tym wieku jechalo w.spacerowce na plasko.

Gość gość
Od którego miesiąca można przesadzic dziecko z gondoli do sacerówki z siedziskiem kubełkowym? Tylko na płasko. Wózek quinny buzz-typowo kubełkowe piankowe siedzisko.

Gość gość
Moja skończyła 5 miesięcy i jeszcze jest w gondoli z tym że w większości jedzie na brzuchu i głowa wystaje nad gondole- sama sie tak obraca żeby wszystko widzieć. Jak miala 3,5 miesiąca pediatra stwierdziła że jest na tyle rozwinięta fizycznie że spokojnie może jeździć w spacerówce na wpół siedząco. Myślę że z gondoli zrezygnujemy za jakiś miesiąc bo trzeba będzie cieplej ubierać itd więc nie będzie sie mieścić.

Gość gość
moja miala 3 miesiace jak ja przelozylam do spacerowki (na plasko oczywiscie). powod? w gondoli darla sie jakby ja ze skory obdzierali i wstyd mi bylo z nia spacerowac. po przelozeniu do spacerowki powiekszylo sie jej pole widzenia i byl spokoj :)

Gość gość
moj synek mial 5-6 mc jak go przelozylam bo nie chcial juz lezec, oczywiscie nie sadzalam go, jezdzil prawie lezaco