Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankens

pytanie o wydruk banku

Polecane posty

Gość Ankens

Witam gdy zakładalam konto internetowe w ING dostalam w banku taka kartke do pracodawcy z moim nr konta i tekstem w stylu "prosze przelewac moje wynagrodzenie na nr konta ...." teraz zmienilam prace i tam tez potrzebuje taki wydruk. szukam na moim koncie w ing gdzie to jest i nie umiem znalezc. czy wystarczy jak sobie sama taki tekst napisze w wordzie i wydrukuje? wiecie moze gdzie na koncie moge znalezc taki plik? kurcze przejrzalam chyba wszystkie opcje juz...

no tak tylko to jest staz z urzedu i to musi byc na wydruku dlatego pytam czy to moze byc napisane w wordzie tylko, bo wczesniej z banku dostalam taki wydruk i teraz szukam gdzie to moze byc

Gość gość
Może. Możesz nawet ręcznie napisać. 🖐️

No wlasnie nie moge miec tego napisane recznie, pani w urzedzie powiedziala ze to musi byc wydruk. Nie wiem moze dlatego ze tam musi byc te logo banku czy co? wiem ze przy zalozeniu konta dostalam w banku taki wydruk. Tylko teraz potrzebuje dokladnie taki sam, i nie wiem skad mam go wziac, dlatego myslalam ze moze bedzie taki plik gdzies na stronie banku..