Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oświadczył się po 10 latach związku

Polecane posty

Gość gość

powiedział e czekał tak długo aż będzie go stać na ślub o jakim zawsze marzyłam :) no to ustalamy datę :) macie jakieś pomysły co do atrakcji na weselu?

Gość gość
Super, gratulacje... :D Po ile macie lat? A co do atrakcji, to kurde... skoro zbierał na to co wymarzyłaś, to zrób to co wymarzyłaś :) Mi się podobają śluby tematyczne, a co do atrakcji, to jakoś wg mnie nie są potrzebne. Dobre jedzenie, picie, muzyka i dla młodych i starszych i niech się wszyscy integrują :)

Gość gość
ja mam 27 on 31 kurze ale zaskoczył mnie tym :) myślałam że on nie chce ślubu że jest mu dobrze tak jak jest a tu naglee...nie mogę wyjść z zaskoczenia. a co do moich marzen o slubie hmm nigdy nie mialam jakiejs okreslonej wizji zawsze poprostu marzylam o bialej sukni pieknym wystroju sali no i o tym aby byc z nim juz na zawsze bo to moja milość od pierwszego wejrzenia jeszcze z czasów "szczeniackich" i mój pierwszy i jedyny mężczyzna z którym spałam bo zawsze czekałam z tym na tego jedynego

Gość gość
tylko pozazdrościć faceta :) skoro po 10 latach on zdecydował że chce ślubu to naprawde bardzo Cie kocha

Gość gość
ale takie pytanie a poropo tych atrakcji na weselu to nie chce jakiejś tandety ale chciałabym coś romantycznego aby zaakcentować naszą miłość i nie mam kompletnie pomysłów a nie chce tylko ceremonii i rosołu na stole

Gość gość
Laska, wydajesz się sympatyczna, ale naprawdę rozwaliłaś mnie tym "czekaniem na jedynego" aż do 17 roku życia kiedy go poznałaś :D Gdybyś czekała do 27, mogłabyś tak powiedzieć, tak - po prostu masz dłuuugi związek z pierwszym poważnym facetem, który zna Cię nie za dobrze, a Ty jego, bo on myślał, że chciałaś kosmicznych atrakcji na ślubie, a Ty myślałaś, że on się nie chce żenić... ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło :)

Gość gość
a te śluby tematyczne czyli jakie? proszę opisz coś ja kompletnie sie na tym nie znam

Gość gość
No to jest dobra przestroga dla pan by nie mialy glupich marzen ;p slub jak.bajki o jeny...bylo sobie wymyslec slub w kosmosie to by jeszcze 30lat zbieral.... mi by wystarczyla skromna uroczystosc...nie chcialabym wesela...nie bawilabym sie dobrze

Gość gość
ale ja się z nim nie przespałam w wieku 17 lat. Czekałam z tym prawie 2 lata. chciałam być pewna w 100% nie wiem dlaczego poprostu tak mam ze jesli cos juz mam zrobic to zawsze z głową i nie chce niczego żałować. Chciałam sprawdzić czy jak w koncu zaczelismy byc razem to dlatego ze sie kochamy czy nie wiem to przelotne ja go bardzo kochalam ja sie poprostu balam ze on mnie zostawi i dlatego czekalam. A my sie znamy naprawde doskonale można powiedzieć że jak dwa łyse konie. Jesteśmy dla siebie przyjaciółmi i kwestia ślubu... on co prawda zawsze mówił że chce ślubu ze mną ale zawsze to odkładał ja juz myslalam ze on poprostu nie chce tego slubu bo tak jest ok a tu nagle tak mnie zaskoczyl...chociaż hmmm czegos sie domyslalam bo jakis czas temu mi powiedzial.." mam dla Ciebie niespodziankę- ale nie powiem Ci za dużo- poprostu zabiorę Cie tam gdzie jeszcze nigdy nie byłaś i zapytam o to o co nikt Cie jeszcze nigdy nie pytał" cos sie domyslalam ale moglam uwierzyc

Gość gość
ale moje marzenia apropo ślubu to : biała suknia, nie martwienie się o to że nie możemy zaprosić jakiejś babci bo nam nie starczy, zawsze żyliśmy skromnie i szczerze poprostu zawsze marzyłam o takim ślubie który nie był kilka lat temu dla nas osiąglany- a jaki był osiągalny dla nas? w urzedzie stanu cywilnego + swiadkowie nikt wiecej

Gość gość
Śluby tematyczne to odnośnie wystroju. Np. elfy - elfia suknia, dodatki, odpowiedni tort etc. Albo wszędzie występuje ten sam motyw czy kolor - na zaproszeniach, sukni, podanej żywności. Jeśli chodzi o "romantyczność" na weselu, to całe wesele jest romantyczne. A puszczanie gościom np. filmiku jak się poznaliście... znudzi gości, a i o nich trzeba myśleć ;)

Gość gość
nie każdy ma marzenia z kosmosu ja mam proste marzenia

Gość gość
nie właśnie nie chce jakiegoś przepychu- ale tak się zastanawiałam jaki można dać akcent taki drobny ale szczególny i nie chce żadnych zdjęć filmików itp ale czy jakiś toast czy no nie wiem nie mam zielonego pojęcia ehh

Gość gość
Poznalismy sie w klubie aa tego gosciom nie wyswietlimy

Gość gość
no widzisz właśnie nie poznaliśmy się w klubie.

Gość gość
tylko Ci pogratulować, sądzę że marzenie co do ślubu już się spełniło, reszta, to już sprawy drugorzędne.