Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia4444

jakie zabawki powinno miec kazde dziecko

Polecane posty

Ja mam niemowlaka . Zaczyna 5 mc. Moze ktos juz mi cos podpowie? Oczywiscie mozecie pisac o swoich dzieciach w roznym wieku.

Tableta to mu jeszcze nie kupuj ale coś kolorowego i co hałasuje to jak najbardziej .

Gość gość
Moje dziecko ma duzo zabawek a i tak najbardziej lubi sie bawic paczka chipsow :).

Gość gość
u nas sprawdza sie wszystko, co ma kola :P wiec nawet i wozek dla lalek po kuzynce, syn ma dwa lata. Klocki drewniane sa fajne i predzej czy pozniej posluza dlugo. Numerem 1 dlugo byl tez jezdzik, nadal jest jedna z ulubionych zabawek. Pchacz i taka pchanka - auto tez dluuugo bylo na topie.

Gość gość
przypomnialo mi sie- absolutnym numerem 1 jest jednak szmatka-przytulanka mis. Syn moglby sie z nim nie rozstawac, ma go od poczatku wlasciwie i mis przypomina juz rzeczywiscie szmatke :)

Gość gość
piłka i kilka kolorowych klocków dla starszego jakaś przytulanka i styknie, maluchowi warto tez zrobic gzrechotke z butelki z grochem

Gość gość
Drewniane klocki a nie jakieś małe plastikowe które walają się na podłodze,cymbałki :D

Gość gość
lyzka garnek i pokrywka troche cukru maki i wody :D

Gość gość
U nas :grzechotka baby ono za 5zl. Taka czerwono zolta-corci wszedzie ja zabierala przez ponad rok. Literki laczone w sznurek,roznokolorowe , takie plastikowe. My mamy firmy sassy. Klocki drewniane. Imitacja telefonu-plastikowa komorka. Z bajerow to lezaczek hustawka bright starts i karuzela tiny love.

Drewniane klocki,klocki lego d*plo i figurki zwierzątek :) i jakieś tam autka. I to tyle :) moje dziecko ma dużo zabawek, ale jak schowam wszystkie zostawiając tylko te wymienione o resztę nawet nie zapyta :) To jak był młodszy, teraz ma 2,5 roku i do stałego zestawu doszły jeszcze kredki i książeczki

Gość gość
Moja też ma 5 miesięcy i najbardziej lubi grzechotke. Taka rurka że wygodnie złapać w rękę a z obu stron zakończona kulka, opakowanie chusteczek nawilzanych, gryzak z woda w kształcie stopy, misiek z długimi włosami- targa je we wszystkie strony i mała poduszeczka. Po za tym fajnie sie bawi jak leży na macie i zawiesze ręcznik albo kocyk. Próbuje go zdjąć a jak sie uda to sie śmieje.

Gość gość
Zapomniałam. Ogromną radość sprawia również duża butelka po napoju czy też wodzie.:)

Gość gość
U mnie w tym wieku karuzela (ale już niedługo, bo szybko wstawał i ją ściągał) i od urodzenia przytulanka- miał różne żeby nie było tragedii jak któraś zginie. A reszta zabawek to dopiero z wiekiem przychodziła, dostawał jakieś tam interaktywne ale nie lubił (i całe szczęście) tych kolorowych, świecąco-grających okropieństw :)