Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za kogo on mnie uwaza

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, otóż dwa miesiące temu poznalam chłopaka, kolege mojej przyjaciołki. Spotykalismy się wszyscy kilka razy, jednak kiedys nie mialysmy jak wrócic i zostalysmy na noc. Przespałlam się z nim, ale potem utrzymywalismy kontakt, zachowywal sie wobec mnie jakby był zakochany, troszczyl sie o mnie, przytulal, całowal nawet przy swoich znajomych. Jednak pewnego razu znowu sie z nim przespalam i po tym wydarzeniu on przestal sie odzywac... przestal mnie zauważac. Czy mam rozumiec że byłam tylko do seksu? i nie liczy sie to ze mowil ze chce ze mną być? poprosilam o spotkanie, powiedzial ze spotkamy sie, napisze jak bedzie mógl przyjechac. i teraz czekam... juz 2 tygodnie. dodam ze mam 19 lat

Gość gość
nie proś,gdy sie spotkacie to zero seksu,zobaczysz wtedy na czym mu tak naprawde może zależeć

Gość RAMA dan
na poczatku bylo Slowo... a na koncu frazes albo inaczej: jesli wyobrazenia przecza faktom - wierz faktom

Gość gość
mam zamiar wytłumaczyć mu że nie jestem d****ą i że z kims innym coś takiego nie miałoby miejsca, dodam ze na początku to on sie staral a ja go olewałam