Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra to suka nienawidze jej

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat a ona 15 a przewodzi i mi dokłucza np że mam nieregularny okres jak tak można mówin ze jestem jak dziecko brak mi slow

Gość RAMA dan
jak brak ci slow - to milcz :classic_cool:

Gość gość
też tak mam moja młodsza siostra uważe że jest najmądrzejsza a ja jestem niedorozwojem któremu pomaga a tak naprawde to ona jest głupia jak but mówi mi co mam robić wyśmiewa mnie i poniża a najgorsze jest to że mam ciągle nadzieje że się zmieni i jestem dla niej miła i dobra mam nadzieję że będziemy jak kiedyś dobrymi siostrami tyle razy mówiłam sobie że jej nie wybacze i będze jak ona ale ja tak nie potrafie a ona wykorzystuje moją dobroć... Postaraj się nią nie przejmować tak naprawdę ona nie zdaje sobie z tego sprawy że jej zachowanie tak ci przeszkadza to jeszcze dziecko (tępe) co nie rozumie niektórych rzeczy masz już 17 lat pewnie niedługo się wyprowadzisz i problem po części będziesz mieć z głowy !!! ;-) a i pamiętaj dużo osób ma ten sam problem co ty z młodszą siostrą a ty RAMA dan jak nie zamierzasz pomóc to lepiej nic nie pisz ona po to tu napisała bo liczy na pomoc a nie na takie g***o inteligencie :-!

Gość gość
też tak mam moja młodsza siostra uważa że jest najmądrzejsza a ja jestem niedorozwojem któremu pomaga a tak naprawde to ona jest głupia jak but mówi mi co mam robić wyśmiewa mnie i poniża a najgorsze jest to że mam ciągle nadzieje że się zmieni i jestem dla niej miła i dobra mam nadzieję że będziemy jak kiedyś dobrymi siostrami tyle razy mówiłam sobie że jej nie wybacze i będze jak ona ale ja tak nie potrafie a ona wykorzystuje moją dobroć... Postaraj się nią nie przejmować tak naprawdę ona nie zdaje sobie z tego sprawy że jej zachowanie tak ci przeszkadza to jeszcze dziecko (tępe) co nie rozumie niektórych rzeczy masz już 17 lat pewnie niedługo się wyprowadzisz i problem po części będziesz mieć z głowy !!! ;-) a i pamiętaj dużo osób ma ten sam problem co ty z młodszą siostrą a ty RAMA dan jak nie zamierzasz pomóc to lepiej nic nie pisz ona po to tu napisała bo liczy na pomoc a nie na takie g***o inteligencie :-!

Gość jąziomXD
ja też i musze z tym żyć :-( nie przejmuj się nią olej ją niech poczuje e masz ją gdzieś może się zmieni .. a jak nie to wyśmiewaj ją na każdym kroku jaka jest dziecinna i podkreślaj to że jesteś starsza niech poczuje się upokorzona :-D a ty RAMA dan nie pomagasz to po jakie g***o nie na temat gadasz XD

Gość gość
To dojrzewanie ,w tym okresie wszystkiego i wszystkich sie nienawidzi .Przejdzie Wam obu . Rodzice nie umieja z Wami rozmawiać niestety ..

Gość zydze na wszystkim
mowa jest zrebrem, a milczenie zlotem rzekl jurek urban podcierajac d**e kotem

Gość ferko
w d***e miej ją po co sie przejmować dziećmi :-X mam młodszego brata i jest.... ale się nim nie przejmuje ograniczyłem z nim kontakt do minimum B-) i jest z***biście B-)

Gość virjana
"zydze ze wszystkich" ja p*****le ale z cb debil jak milczenie jest złotem to po jakiego c***a sie odzywasz żydzisz ze wszystkich ??? teraz z cb żydzą wszyscy bo siè mądrzysz a sam nie stosujesz się do tych rad wtf ???!!!

Gość rokiczanka
zydze ze wszystkich wydaje mi się że jak według cb milczenie jest złotem to może stosuj się do tej rady co ?

Gość niemartwsięXD
WITAM Twoja siostra to jeszcze dziecko być może nie rozumie tego że jej zachowanie jest uciążliwe lub specjalnie robi ci na złość. Co prawda m da już 15 lat ale niektóre dzieci rozwijają się wolniej, mając młodszą siostrę uczyłaś się odpowiedzialności , troski oraz wspułczucia opikując się nią. Natomiast ona w tym czasie nauczyła się tego , że jest pępkiem świata a ty jej usługujesz. Ona nie rozumie tego że ty też masz uczucia , to jest typowa egoistka. Wiem , że to co teraz napisze to zrani cię dogłębnie , lecz ty nie jesteś bez winy kto jej pomagał zawsze ty ,a tobie nikt. Jeżeli komuś coś się daje trzeba żądać aby to odał w twoim wypadku aby odwzajemniła jeżeli się tego nie robi jedna osoba jest nadrzędna a druga podrzędna. Teraz musisz zacząć wszystko od nowa musisz pokazać siostrze , że nie może cię tak traktować pomagasz jej jak ona tego nie odwzajemnia to przestajesz jej pomagać. Czyli ząb za ząb . Wiem ,że dużo pracy przed tobą ,ale wierze w ciebie. Pamiètaj ludzie traktują nas tak jak im na to pozwalamy i właśnie dlatego twoja siostra tak ciebie traktuje bo wie , że może. Uda ci się na pewno zaprzyjaźnić się z siostrą!!!!!!!!! B-)Wierze w ciebie!!!!! :-)

Gość niemartwsięXD
WITAM Twoja siostra to jeszcze dziecko być może nie rozumie tego że jej zachowanie jest uciążliwe lub specjalnie robi ci na złość. Co prawda m da już 15 lat ale niektóre dzieci rozwijają się wolniej, mając młodszą siostrę uczyłaś się odpowiedzialności , troski oraz wspułczucia opikując się nią. Natomiast ona w tym czasie nauczyła się tego , że jest pępkiem świata a ty jej usługujesz. Ona nie rozumie tego że ty też masz uczucia , to jest typowa egoistka. Wiem , że to co teraz napisze to zrani cię dogłębnie , lecz ty nie jesteś bez winy kto jej pomagał zawsze ty ,a tobie nikt. Jeżeli komuś coś się daje trzeba żądać aby to odał w twoim wypadku aby odwzajemniła jeżeli się tego nie robi jedna osoba jest nadrzędna a druga podrzędna. Teraz musisz zacząć wszystko od nowa musisz pokazać siostrze , że nie może cię tak traktować pomagasz jej jak ona tego nie odwzajemnia to przestajesz jej pomagać. Czyli ząb za ząb . Wiem ,że dużo pracy przed tobą ,ale wierze w ciebie. Pamiètaj ludzie traktują nas tak jak im na to pozwalamy i właśnie dlatego twoja siostra tak ciebie traktuje bo wie , że może. Uda ci się na pewno zaprzyjaźnić się z siostrą!!!!!!!!! B-)Wierze w ciebie!!!!! :-)

Gość Tushinai
Moja nie dość że STARSZA siostra to jeszcze glupsza uważa się za najlepszą bo jest o 2 lata starsza i (nie wiem jak bo ma same dwóje) dostala się do dobrej szkoły. Ma się za królową i wykorzystuje mnie jak jej poddaną! Innymi solowy jestem dla niej jak poddana... a byłam dla niej dobra :(

Gość Załamana 1234098
Nieprzejmuj się ja mam problem ze starszą siostrą to co ona odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcie ... Ma 21 lat a zachowuje się jak rozpieszczony bachor taka typowa z niej solara-tapeciara co daje wszystkim dookoła którzy posiadają samochód... Nie potrafi docenić cudzej pracy bo zawsze wszyscy odpierdalali robote za nią i wyrosło z niej takie coś . Potrafi rozjebać każde rodzinne spotkanie każdemu ubliża niemoge nawet wpuszczać gości do domu bo przez jej debilne komentarze albo głupoty jakie pierdoli na mój temat nikt już nie chce odwiedzać mojego domu wstyd mi za nią. Próbowała nawet dostawiać się do sąsiada który ma żone i dziecko po prostu chańbi rodzine już nie mam do niej sił matka z resztą też nie... matka Nic z tym nierobi pozwala jej na takie zachowanie pod naszym dachem. Siostra chociaż zarabia nic nie dokłada się do czynszu domu itp. Po prostu rozpierdala pieniądze na głupoty albo sponsoruje swoje równie bystre co ona koleżanki albo nowych gachów . Na dodatek jakkby tego było mało okrada mnie z marnych praktykowych pieniędzy. Rozmowy na nic nie pomagają a one niezamierza sie wyprowadzić nie mam już siły (pewnie i tak nikt nie przeczyta ale musiałam się wygadać po tym jak przyłapałam dziś tą suke jak pierdoliła sie w moim łóżku ze swoim nowym gachem fuj śpie dzisiaj na podłodze) ZAŁAMANA