Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety czujecie sie jak szhmaty kiedy wpychaja wam kije w cipe

Polecane posty

Gość gość
A tobie ktos wpychał kiedys kij w gardło albo odbyt, ze pytasz? Chcesz to jakos porównac?

Gość gość
jestem facetem co najwyzej wpychalem i uwazem ze jetem na lepszej pozycji w koncu w moje cialo nikt niczego nie wpycha, zal mi kobiet

Gość gość
No jak wpychałeś swojego kijka dla "szhmaty", to gratuluję wpychania... normalne kobiety zadowalają się dużymi penisami swoich partnerów, nie zaś kijkami. Masz kiepskie porównanie :D

Gość gość
kij penis jeden i chvj :) nie wpychalem w smaty nawet nie mialem ich na mysli, po prostu wg to upokarzajce gdy ktos w twoje cialo wklada, nawet maz zonie

Gość gość
sperma ci uderza do"mozgu":) prawikuuuuu

Gość gość
jasne :D głupota i w związku z nią brednie, to jeszcze gorsze upokorzenie dla najbardziej rozwiniętego umysłowo i intelektualnie gatunku na ziemi :D trzeba z tym żyć... jedni żyją z kijami, inni z penisami, a jeszcze inni z głupotą i wszystko jest po prostu ułomnością gatunku ludzkiego, aż przykro, że uważa się homo sapiens za tak wybitnie rozwinięty :D

Gość gość
Tylko najwybitniejsze jednostki są homo sapiens, reszta to goje a pozwolili wam tak się nazwać żebyśta chociaż jedna radość w życiu mieli,

Gość gość
Goj czy nie, kretynizm dotyka wszystkie nacje, szczególnie niegojów w polskim i usraelskim społeczeństwie :)