Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia4444

kiedy pierwszy raz na impreze po porodzie czy

Polecane posty

nie poczylybyscie ze jestescie wyrodnymi matkami? ja mam cos takiego ze czuje ze chcilabym zaszalec gdzies sie oderwac.. karmie piersia ale moje dziecko jeszcze robi ,,awantury na butle..

Gość moja wlasnaa opinia
idz sie wybaw dziewczyno opieka nad dzieckiem to ciezka harowka, masz prawo sie troche rozerwac, nie jestes tylko zlosliwa narosla wokol cycka:o

Gość gość
Idź,bo zwariujesz w końcu przy dzieciaku. Ile można być uwiązanym. Ja poszłam poimprezować 2 tyg po porodzie i staram się wychodzić chociaż 1-2 razy w tyg (mój ma 5 miesięcy,ale piersią nie chciałam karmić,więc z butlą nie ma problemu)

Gość gość
ja nigdzie nie chodze bez dziecka bo nie mam jak.

Tzn. moglabym pojechac do kolezanki np ale nie mam tak na prawde znajomych bo zmienilismy miasto. Ale dzis zrobilam bunt na pokladzie. Zle sie czuje i po prostu wpycham dziecko mezowi. Dzis pierwszy raz wyjdzie z nim na godzine czy ponad w miasto na zakupy.. nie bedzie go karmic najwyzej smoczek .. ja zreszta tez na jego miejscu bym nie karmila wiec to nie porblem ale mam stresa

Gość gość
Ja na imprezy średnio chodzę, ale nie miałam problemów żeby wyjść na zakupy na dłużej, na spacer, piwo z koleżanką, trening... właściwie odkąd się mały urodził. Z dzieckiem wychodziliśmy po równo i mąż też nie miał problemu żeby jechać z nim do moich rodziców i tam zanocować, a ja miałam wolny wieczór :)

Gość gość
ja byłam ostatnio na imprezie mocno zakrapianej. Dziecko ma 2 miesiące. Uwazam, ze jeśli dziecko ma dwoje rodziców, czy normalnych dziadków do opieki to można wyjść i się pobawić. Na dziecku świat się nie kończy

jednak nie puscilam go z ojcem.. jakos nie mam zaufania do niego.. mlody jest i jakos ma dziwne podejscie ..widac na 1 rzut oka ze sobie jaja robi..oglada tv zamiast sobie porzadnie dzieckiem zajac.. karmi dziecko i oboje ogladaja tv.. jak by to powiedziec:po nim widac ze nie dorosl do roli ojca..a tak mnie zapewnial ze kocha dzieci i umie sie zajac.. bez sensu

Gość gość
kornelia nie pozwalasz ojcu zostać z dzieckiem? :D boże jaka patologia!