Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25lat i chciałbym poznać nastolatkę tylko gdzie

Polecane posty

Gość gość
www.roksa.pl

Gość gość
A najfajniejsze jest to, że będziesz musiał słuchać o tym, że średnio poszła jej klasówka z fizyki, z historii musi przygotować referat, a Anka z 2b powiedziała, że słyszała, że Anita z jej klasy chodzi z tym takim skejtem, co się uczy z jej bratem. Poza tym tata może jej kazać wracać o 21, nie będziesz mógł pić, bo trzeba odwieźć małolatę do domu, a nauczycielka od matmy to straszna zołza, wiesz?

Gość gość
Stary zboku! Poronoli się naoglądałeś

Gość gość
Ja mam 31 lat i też chciałbym taką 16-17 lat. Młode ciałko yeach

Gość gość
Masz kompleksy i chcesz młodą?

Gość gość
A ja mam 17 i nie chciałabym starca 31 :P

Gość gość
"no ale moi drodzy, przecież to nie tajemnica ze mężczyźni wolą młode jędrne dziewczyny (...) Ja też lubie młode dziewczyny bardziej niż stare pudła,,, a tak nota bene w dzisiejszych czasach młode dziewczyny w łóżku mają wieczej doświadczenia niż stare szafy 3-dezwiowe.. jest tu ktoś kto do piekarni chodzi i prosi o stary chleb czy bułeczki ???? każdy woli świeże" a My, młode dziewczyny też wolimy młodych, jędrnych a nie ciebie, stary niegdański kredensie. Ty, stary chlebie, szukaj wśród "starych szaf 3-drzwiowych", nie dla psa kiełbasa. Bo w drugą stronę też to działa, wiesz? Nawet bardziej, bo facet szybko flaczeje i mało może, a kobieta wręcz przeciwnie :P

Gość gość
Vitali Klitschko: HBO Boxing - Greatest Hits (HBO Boxing)

Gość gość
mam wiecej kondycji i poweru niż nastoletnie szczylki

Gość gość
Dokładnie jak zadbana 40-tka z dobrymi genami :P

Gość gość
widzę że jakaś się wściekła moją wypowiedzą... nie mam problemu z młodymi dziewczynami, różny jest ten świat i różne smaki, No może mam prawie 40 lat ale jeszcze tak super nie wyglądałem jak dziś,,, wspomniesz moje słowa jak ty staniesz się starł babą, koło 40, więc używaj świata póki jeszcze możesz i jakiś tam cie po pijaku sztrchnie... bo z tego jak piszesz, gdzieś tam u ciebie coś brakuje,,,, może urody ?????

Gość gość
Biedactwo, starą babę to chyba masz w łożu małżeńskim :P i po pijaku tylko ją szturchasz :P I chyba faktycznie się wściekłeś moją wypowiedzią ;) A z tym "jeszcze tak super nie wyglądałem jak dziś" to może tak jak z twoim pisaniem? ;) Może nie tylko sprawności językowej nie dostaje :P , ale i "może urody" ? I wyraźnie nie "u ciebie coś brakuje" a nawet TOBIE CZEGOŚ brakuje i nazywa się to umiejętność formułowania wypowiedzi :D Jak najbardziej korzystam, bo ani urody, ani elokwencji nie brakuje niestarej wcale i lepiej od twojego "nigdy - jak dziś" wyglądającej Kobiecie w wieku pobalzakowskim :D

Gość gość
Ło matko, następny bezkrytyczny wobec swojego wyglądu facet w średnim wieku, co to sie musi dowartosciować na kafe opowiadaniem o powodzeniu u nastolatek. Głowa siwieje, d**a szaleje :P

Gość gość x 141
" A najfajniejsze jest to, że będziesz musiał słuchać o tym, że średnio poszła jej klasówka z fizyki, z historii musi przygotować referat, a Anka z 2b powiedziała, że słyszała, że Anita z jej klasy chodzi z tym takim skejtem, co się uczy z jej bratem. Poza tym tata może jej kazać wracać o 21, nie będziesz mógł pić, bo trzeba odwieźć małolatę do domu, a nauczycielka od matmy to straszna zołza, wiesz?" Ja mam 17 lat i jakoś nie rozmawiam ze swoim facetem o takich gównach. I wracamy do domu, kiedy chcemy, rodzice wiedzą, że nie upiję się ani nie najebię narkotykami. No i mam stałą pracę, płacimy rachunki, robimy zakupy do domu, a rozmawiamy często o polityce czy życiu, nie tylko o d*perelach. Zatem skoro szukasz młodej dziewczyny, bo ona nie pracuje i nie przejmuje się niczym ważnym, to znaczy, że szukasz kogoś niedojrzałego i nieodpowiedzialnego, gdyż sam taki jesteś.

Gość gość
niedoj****a suko nie jest polski moim językiem ojczystym . więc siedz cichi i brędzluj się młotkiem