Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

angina u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czy 11-letnie dziecko które ma anginę, jest na antybiotyku, może wyjść na trochę na dwór??? Momentami ma stan podgorączkowy, super apetyt i samopoczucie. Choroba została rozpoznana bardzo szybko. Ja bym ją puściła, ale moja mama jest u mnie akurat i panikuje trochę.

Gość Autorka009
Moje dziecko bardzo często przechodzi anginy. I zawsze wychodziłam gdy tylko nie miała gorączki. Lepiej jej będzie na świeżym powietrzu niż w czterech ścianach. Uwierz mi , że tak szybciej wróci do zdrowia

Gość gość
Pewnie że może jak nie gorączkuje ,ale też nie w upał i chronić od słońca bo po niektórych antybiotykach mogą mogą plamy wyjść po kontakcie ze słońcem .

Gość gość
u niej wystąpiła temperatura, pojechała z ciocią do lekarza, bo była na wakacjach i anginę w zalążku rozpoznano. gardło tylko ją pobolewało. Teraz jest ok, widzę że czuje się świetnie, normalnie je. Dobra to idziemy wtedy na chwilę. Dziękuję za normalne odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie:-)

Gość gość
matko............dziecko ma 11lat a ta pyta na forum :/

Gość gość
Bo się martwi o swoje dziecko nie ważne ile dziecko ma lat ,matka to matka dziecko to dziecko, ale widać ktoś tego nie rozumie . Życzę zdrówka dla dziecka .

Gość gość
moja matka ani ja ani ciotka babka itp , nie pytałysmy na forach o NASZe dzieci :D :D

Gość gość
Matko aleś Ty głupia ,no i co z tego że nie pytałyście a co wszyscy mają robić to co Wy .

Gość gość
taaaa jestem głupia bo mam wątpliwości. To jej pierwsza angina w życiu,na dworze ciepło, żal mi ją kisić w domu... Moja mama ma 53 lata, jest u mnie i miała wątpliwości. Chciałam aby doświadczone mamy mnie oświeciły.

Gość gość
Autorko to o głupiej nie napisałam do ciebie tylko do tej co jej matki i babki nie pytały .