Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieja takie same numery tel z zupelnie innych sieci pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, czy istnieją takie same numery telefonu z zupełnie innych sieci ? Robiłam doładowanie koledze męża z konta bankowego w Mbanku, tam przy każdym doładowaniu trzeba podać sieć, mąż mówił, że to numer w sieci Plus, a dopiero po zleceniu doładowania okazało się, ze to T-mobile i nie mogę anulować tego doładowania. Dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
Moj znajomy tez ma niby nr w plusie a jak sprawdzalam na stronce w necie jaka to siec to wyskoczylo mi ze w t mobil

Gość gość
Moze ci dwaj operatorzy sa w jakis sposob ze soba powiazani

Gość gość
Właśnie to dziwne... nie wiedziałam, że można mieć takie same numery z zupełnie innych sieci ;/ Właśnie przez taką pomyłkę straciłam 50zł. I nie mogę tego anulować i nie wiem co robić, czy w jakikolwiek sposób odzyskam tą kase.

Gość gość
Oczywiście, że nie. :D Jakim trzeba być debilem, żeby na to wpaść. :D Jak do kogoś dzwonisz i wybierasz numer to pytają Cię potem, z którą siecią chcesz się połączyć? :classic_cool:

Gość Maria z przedmieścia
Musiałaś podać inną cyfrę lub kolejnośc i poleciało na cudze konto. Nie ma czegos takiego jak dwa takie same aktywne numery!!!!

Gość gość
Ja tez kiedys omylkowo wpisalam inna cyferke przy doladowaniu i komus zrobilam prezent.oj,jaka ja bylam wtedy wsciekla.chcialam dziecku doladowac a kasa poszla do kogos innego :(

Gość gość
No właśnie numeru nie pomyliłam . Chyba z dziesięć razy pytałam męża przez telefon o numer i ten który ja miałam i on w zupełności się zgadzały, więc o pomyłce nie ma mowy :) Czy w jakiś sposób da się odzyskać pieniądze ? Przelew wyszedł, został zrealizowany, kasa została zabrana z konta. Napisałam do Mbanku i czekam na odpowiedź, ale oni mi odpowiedzą na pewno dopiero w poniedziałek, więc Was wszystkich proszę o pomoc :)

Gość Maria z przedmieścia
A co my możemy pomóc, stało się, czekaj na odp. z banku.

Gość gość
Wejdz na stronke w necie,na ktorej mozna sprawdzic w jakiej sieci jest dany nr a sie przekonasz

Gość gość
jakasiec.pl 698****** należy do sieci PTC / T-Mobile no i właśnie jak widać... mąż mi najpierw mówił, ze to Plus, a już po fakcie, ze T-mobile .... ach ten mąż...

Gość gość
dobrze wiedziec;)

Gość Dziewczyna z cycuszkami
Ten numer jest w Plusie ale został przeniesiony z T-Mobile Pozdrowienia

Gość gość
Przestan sciemniac, Plus nie ma nic wspólnego z T-mobile ! prędzej Era! Ery już nie ma, bo jest T-mobile !

nie ma dwóch takich samych numerów każdy numer może być w każdej sieci - nei wiecie, że można dowolnie przenosić numery po sieciach? niby wszystko takei nowoczesne, a stara baba musi tłumaczyć żal.pl

Gość gość
no wlasnie stara baba i swój numer gg ma widoczny c***a do ryja szukasz czy co