Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna20

Moja 3 letnia córka myśli że jest psem

Polecane posty

Gość bezradna20

Może to glupie ale mam od 2tyg szczeniaka. A moja córka jeszcze zanim go miała już myślała i zachowywała się jak pies... Szczeka, chodzi na czworaka, przynosi w zębach zabawki, krótko mówiąc zachowuje się jak pies. Dzisiaj nawet ( gdzie nigdy dotąd się to nie zdarzyło ) przykucnęła jak maly szczeniak i zsiusiała mi się na kafelki. Tłumaczę jej że nie jest pieskiem tylko dziewczynką, a ona wszystkiemu zaprzecza. Zastanawiam się nad pójściem do dziecięcego psychologa.

Gość Gieniek w gomaczkach
SŁABE ! 1/10 ! JESTEM NA NIE !

Gość gość
Spokojnie,dzieci tak czasem robią ..Pewnie więcej uwagi poświęcacie psiakowi ( a przynajmniej jej się tak wydaje ) Przejdzie jej ale stanowczo mów,że w domu piesek jest tylko jeden a ty jesteś moją cudną córeczką ...Nie podawaj broń Boże jedzenia jak udaje pieska i stanowcze nie na sikanie po kafelkach...

Gość bezradna20
Właśnie że jest odwrotnie, ona najwięcej czasu z nim spędza, jak nie widzi pieska, bo poszedł spać to zaraz ryczy i idzie go szukać, jeść je normalnie nie jak pies. Dzisiaj pierwszy raz zdarzyło jej się zsiusiać na kafelki, bo zobaczyla że ten szczeniak tez tak robi.

Gość gość
Mój syn nie miał psa a w wieku trzech lat też go udawał. Martwiłam się tym strasznie, ale przeszło samo.