Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka21

moj facet traktuje mnie jak smiecia a ja nie potrafie z nim zerwac

Polecane posty

Gość anitka21

nie wiem co mam zrobic, jestem zalamana, kolejny raz zostalam oszukana, potraktowana jak gowno, chce z nim zerwac, nie chce juz dluzej byc tak ponizana, ale nie potrafie, nie wiem co mam zrobic, pomozcie mi

Gość anitka21
Nie potrafie, kocham go tak bardzo jak nikogo na swiecie, nie umiem bez niego zyc, mam depresje, nie chce wstac z lozka, on mowi ze mnie kocha, ale caly czas mnie rani, klamie, mowi ze jest w domu a okazuje sie ze jest 200 km dalej, MAM DOSC, chce sie zabic,, tylko nie wiem jak bo boje sie widoku krwi

to się, kurna, zabij bezkrwiście co za baby durne jak jesteś uzależniona, to idź na terapię uzależnień, a nie tu jęczysz bez sensu

Ja piernicze ale on Toba manipuluje a Ty się dajesz;/ będzie pozwalał sobie na więcej bo wie że go nie zostawisz. Powodzenia.

Gość anitka21
wiem ze manipuluje, ale zastanawiam sie czesto czy to nie ja jestem nienormalna i szukam dziury w calym, bo on wywiera na mnie takie wrazenie

Gość ehhhhh
wiadomo, że ciezko sie jest rozstac z czlowiekiem ktorego sie kocha nad zycie , ale warto pomyslec tez o przyszlosci.. a przede wszystkim o sobie . Takto jak sie jest z kims takim to tylko sie zastanawiasz co teraz robi czy moze mowi prawde czy oklamuje . Wiem sama po sobie nieraz tez mialam wrazenie ze mnie szmaci facet. Nie ma co brnąc w to bo pozniej tylko zalowac bedziesz pomysl o sobie raz sie zyje! popłaczesz kilka dni i zrozumiesz ze dobrze zrobilas naprawde :) nie daj sobą manipulowac!

Gość gość
anitka21 wiem ze manipuluje, ale zastanawiam sie czesto czy to nie ja jestem nienormalna i szukam dziury w calym, bo on wywiera na mnie takie wrazenie Manipulanci robią swojej "ofierze" takie pranie mózgu, że potem już nie wiesz co jest normalne, a co nie. Wiem z doświadczenia.

Gość ehhhhh
przytocz jakąś sytuacje to moze wtedy uda sie ocenic czy ty szukasz dziury w calym czy on poprostu maipuluje tobą . A jest agresywny wobec ciebie?

Gość gość
to się nazywa bdsm. przyzwyczaisz się i Ci się spodoba.

Gość ehhhhh
nie bardzo rozumiem tego przykladu bo piszesz ze ci sie to spodobalo bo sie przyzwyczailas ? chyba ze masz z tym jakis problem i kryjesz to w sobie..?

Gość nkjmlok
Polecam 200 mg morfiny, do kupienia w internecie, idealne na Twoje problemy ;) Zrób to raz a dobrze.