Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochezalanama

kocham go a on żeni się z inną

Polecane posty

Gość trochezalanama

dzisiaj się o tym dowiedziałam. byłam w szoku. ja się w nim zakochałam, myślałam, że on we mnie też. nic nie wiedziałam o innej dziewczynie. dopiero dzisiaj mi powiedział o tym, że był z nią i że mają zamiar się pobrać. najlepiej szybko. jestem załamana. tyle rozmawialiśmy, było tak dobrze... naprawdę myślałam, ze coś z tego będzie. oczywiście nie dałam po sobie niczego poznać.

Gość gość
może tylko chcial cie sprawdzic

Gość gość
pozwol mu...jest dorosly wie co robi a jak nie wie to sie dowie

Gość Julus
okropna sytuacja Cie spotkala , wspolczuje

Gość trochezalanama
i teraz właśnie siedzę, zamulam. powiedział mi, że to jego jeszcze dziecięca miłość z czasów podstawówki. naprawdę jest mi źle z tym, bo myślałam że coś z tego będzie. teraz nawet myślę o samobójstwie, bo czuję się tak pusto.

Gość gość
Czy byliście w związku? , jak długo? czy mówiłas mu o swoich uczuciach? czy on wczesniej mówił ze Cię kocha?Mi kiedys mężczyzna też coś takiego powiedział , ale my nie bylismy parą , ja byłam w nim zakochana , ale on raczej nie , dla niego to była raczej tylko przyjaźń. 2 lata później dowiedziałam się że to była bajka specjalnie dla mnie i zadnych planów slubnych nie miał. Ja w rozpaczy , zadałam sie z takim kolegą , zaszłam w ciąże , wzięłam slub i dopiero wtedy porozmawialiśmy szczerze o tym co sie wydarzyło 2 lata wczesniej . Tez nie dałam po sobie poznać że mój swiat sie zawalił , ale ja ukrywałam to co do niego czułam, a później było już za późno

Gość gość
poszedł do innej to c**j mu w d**ę

Gość gość
To klapa, zmień obiekt uczuć.