Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się wyleczyć CUKRZYCĘ mając nawet nieograniczone możliwości finansowe

Polecane posty

Gość gość

Poznałem ostatnio super kobietę, ma 26lat i jest chora na cukrzyce, stwierdzili jej w piątym miesiącu życia. Musi się "kłuć" 3 razy dziennie, nie raz nawet więcej... Chciałbym jej jakoś pomóc, ona już jest do tego przyzwyczajona, ale mi jest jej po prostu żal, wspieram ją jak mogę, ale chciałbym żeby mogła żyć normalnie. Słyszałem o pompie insulinowej, ale czy to jedyne rozwiązanie w XXI wieku? Nie ma nic lepszego? Choćbym nawet miał wydać pół miliona złotych zrobię to DLA NIEJ! Chciałbym żeby była szczęśliwa i wolna od tej choroby, żeby już nie musiała się "kłuć", żeby nie musiała pilnować diety itp Poza tym cukrzyca ją wyniszcza jej organizm i to jest najgorsze :( :( :( Stać mnie na dość kosztowne leczenie, lub jakąś operacje, zabieg, terapie, cokolwiek, ważne żeby pomogło, ale czy istnieje dziś skuteczne lekarstwo wyleczające cukrzyce? :(

Gość gość
ponoć głodówka leczy wiele chorób ale przy wielu jest też nie wskazana, nie wiem jak jest z cukrzycą, ja polecam stronę mimj.pl gdzie można posłuchać mszy z modlitwami o uzdrowienie, są tam uzdrowienia ludzi z wielu chorób, właśnie teraz jest relacja z mszy a można posłuchać też nagrań z mszy które już się odbyły