Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś miła to znaczy że masz kisiel w majtach

Polecane posty

Gość gość

doszłam do takiego wniosku pracujac w miejscu gdzie jest sporo facetów,jak tylko się uśmiechniesz ,pożartujesz to zaraz myślą że jesteś potrzebowska i masz chcice ,jak masz dystans to uchodzisz za ważniaczkę,faceci sa jacyś nienormalni

Gość Kisiel w stringach
samce tak maja zwlaszcza w stadzie

Gość gość
podpisuje sie pod tym ,tyle ze nie mieszkam w Pl i dotyczy to raczej poludniowcow,czyli usmiechasz sie i zartujesz-jestes natychmiast molestowana,bo przeciez jak mozna byc milym bez przyczyny?idioci nie wiem jak to jest teraz z naszymi facetami,bo wyjechalam z kraju ponad 10 lat temu,ale kiedys tak nie bylo

Gość gość
no przecież to oczywiste, ze jak laska sie usmiechnie i zagada to chce zebym ja pukal :classic_cool:

Gość gość
u mnie w pracy też tak jest ,jak byłam zawsze skora zażartować pośmiać się , zaczeli teksty typu"ciebie to bym bzyknął"itd jak sie odciełam to zaczeli być już całkiem chamscy

Gość gość
bo są kiepsci w te klocki i muszą sie dowartościować ogólnie mało jest prawdziwych facetów większość to chłystki

Gość gość
tak oni nie rozumieją co jest jest poprawny stosunek zyczliwy,dlatego tez :-) nie rozmawiam już z nimi wcale i mam mine jak kat i jest lepiej