Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza w Irlandii

Polecane posty

Gość gość

HEj. Mam pytanie do tych ktorzy mieszkaja w Irlandii. Jestem w ciazy 5 tydz i 3 dzien chcialam sie zapytac jak to jest z badaniem krwi. Chodzi mi dokladniej o Dublin. W mojej przychodzni nie wykonuja badania z krwi. Chcialam sie zapytac czy ktoras z polskich przychodni ma swoje laboratorium i czy mozna bez skierowania od lekarza wykonac sobie badanie krwi.

O jakie badania chodzi? czy chodzi o beta chg? Tutaj z zasady ich nie robia, chyba ze sa jakies problemy. Mieszkam w Cork wiec nie wiem jak to wyglada u GP. Sadze, ze w koncu jest to badanie krwi siec jesli zaplacisz to zrobia. Wiem, ze medicus robi takie badania, tyle, ze na wynik czeka sie ok 2-3 dni. Gratulacje i zycze Ci powodzenia!!!! :)

Gość gość
Hej:) TAk tak nie napisalam chodzi mi o beta hcg. W poniedzialek pojde do medicusa jesli tam sie nie uda jest jeszcze chyba emc. Oczywiscie wiem ze trzeba zaplacic nic nie jest za darmo:) DZiekuje za wypowiedz.

Gość gość
ale po co ci to badanie krwi???

Gość gość
CHce miec pewnosc ze to ciaza wewnetrznomaciczna. Czuje lekki uscisk w lewym jajniku. Troche mnie to martwi, ja wiem ze to moze byc cialko zolte badz dziewczyny na forum pisaly ze czasami odzywa sie jajnik z ktorego byla owulacja. Do lekarza troszke za wczesnie moze nic nie zobaczyc. Ja jakis czas temu poronilam. Bylam w 5 tyg i lekarz nic nie widzial zadnego pecherzyka wyslal mnie do szpitala na badanie krwi czekalam tam 5 godz az mnie przyjma. Wole isc do innej kliniki i zaplacic niz jeszcze raz przechodzic przez to samo...