Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tunia234

Jestem w ciazy z Ukraincem mowic mu o tym

Polecane posty

Gość tunia234

Witajcie Jestem nowa na forum. Prosze Was o pomoc Przedstawie swoj problem od poczatku. Mam 24 lata. Rok temu wyjechalam do usa, wyslosowalam zielona karte. Skonczylam w Polsce studia i stwierdzilam czemu nie wyjedzac. Mieszkam w NY i nie mialam tu zupelnie nikogo procz kolezanki(mam rodzine w stanie obok). Trzy miesiace temu poznalalm na imprezie rok mlodszego Ukrainca. Byl to taki luzny zwiazek, bo czulam sie samotna a chcialam sie oderwac od rzeczywistosci. Ale co sie stalo zaszlam z nim w ciaze, nie wiem jakim cudem bo sie zabepieczalismy. Dowiedzialam sie o tym 3 tygodnie temu. Na poczatku szok, ale teraz sie ciesze ze bede mama. Teraz mysle i mam watpliwosci czy mu o tym powiedziec. Ja nigdy go nie traktowalam powaznie, zreszta jego osobe podaje w watpienie jako material na ojca. W glowie poki co mu tylko imprezy jest rowniez agresywny o czym nie dawno sie przekonalam, i raz jak zaczelam cos z nim gadac na temat stosunkow polsko-ukrainskich mu wspomnialam o zbordniach na wolyniu bo byla rocznica to wstal i prawie podniosl na mnie reke i kazal mi sie zamknac. Przepraszal mnie na 2 dzien, kupil jakies kwiaty za to ale przerazilo mnie to troche. Jesli chodzi o sprawy finansowe to za pol roku przystepuje do egzaminu stanowego by nostryfikowac swoj dyplom z Polski, jesli to sie uda bez problemu dostane dobra prace wiec nie bede musiala byc od niego zalezna, sama sobie z dzieckiem poradze. Wiem ze to dziwne i nie fair ale ja osobiscie nie chce mu sie do tego przyznac, wolalabym sama wychowywac moja pocieche dla jej dobra. Prosze Was o opinie przyznawac sie facetowi o tym ze nosze jego dziecko. Z drugiej strony wiem ze dziecko kiedys bedzie dochodzic kim jest jego ojciec . Zostawiam Wam opinie bo beda najobiektywniejsze z gory dzieki

Gość gość
pucilas sie z ruskim to massz

Gość gość
Przyznać się możesz bo alimenty nie bolą a spędzać z nim życia nie musisz.

Gość fotel
patologia.no comment.

Gość gość
Myślę że powinnaś go poinformować , ale wcale nie musisz z nim życia spędzać .Zaszłaś w ciążę to teraz wychowaj to dziecko :) nawet sama