Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mięśniaki macicy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na usg moja lekarka wykryła mi mięśniaka w macicy. Nie mam pojęcia co mam zrobić, boję się że będę musiała usuwać macicę...Proszę o pomoc

Gość gość
lekarza proś o pomoc

Gość miedzynamikobietami
W dzisiejszych czasach usunięcie macicy to ostateczność. Przede wszystkim się nie martw! To pierwsza połowa drogi do sukcesu, a drugą będzie zapytanie lekarza o możliwość zastosowania terapii doustnej opartej na octanie uliprystalu. Dzięki niej, będziesz mogła odłożyć operację i cieszyć się lepszym samopoczuciem.

Gość gość
moja mam juz od jakiegos czasu ma miesniaka. z 5 lat na pewno. ma tylko problemy typu infekcje, zaburzenia miesiaczki. ale jak na razie ejst wszystko ok i jest pod stala kontrola lekarze, nie martw sie, poczekaj, chodz na badania kontrolne.

Gość gość
Wszystko przez wkładanie brudnych paluchów do pochwy!!!

Gość gość
Trudno tu się tym nie martwić, boję się że nawet jak będę chodziła na badania kontrolne to mi się to jeszcze gorzej rozwinie i już może być za późno aby uratować macicę

Gość gość
ile masz lat?

Gość miedzynamikobietami
Spokój to podstawa. Pamiętaj, że możesz również na stornie www.miesniakimacicy.pl znadać pytanie do eksperta w tej dziedzinie prof. Paszkowskiego, chętnie Ci odpowie na nurtujące pytanie.

Gość po usunieciu
Ja polecam Ci dr Roberta Jacha z Centrum SCM w Krakowie. Bardzo dobry specjalista od tych dolegliwości

przede wszystkim napisz o nim cos więcej, jakiej wielkości, gdzie umiejscowiony a potem się dopiero martw ja miałam na dzień dobry wielkości 8cm, potem urósł w czasie ciąży do 12-13cm , został wyłuskany w czasie cesarskiego cięcia i nie ma teraz po nim sladu a resztę tez mam, tak więc spoko.

Gość gość
witam. Mięśniaki dobrze leczy się chińską medycyną , mniejsze można usunąć w ciagu 1-2 miesięcy. Najczęściej nie trzeba usuwać narządu ; więcej : www.tcm-online.com.pl