Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolki8375

zakopane

Polecane posty

Gość lolki8375

Witam. Wybieram się ze znajomymi do Zakopanego w najbliższych dniach jednak decyzja nie jest ostatecznie podjęta bo z informacji w internecie wynika ze jest tam teraz bardzo dużo ludzi. Czy pokrywa się to z rzeczywistością? Czy na prawdę jest tam teraz tak strasznie?

Gość gość
Zakopane na letni weekend to masakra. I dużo ludzi to jest mało powiedziane.

Gość lolki8375
w tygodniu tez jest tak źle? chcieliśmy od poniedziałku do piątku własnie żeby ominąć weekend ale nie wiem czy warto bo nigdy nie byłem i chciałem zobaczyć ale nie wiem czy się pchać :P

Gość gość
no to raczej takie miejsce gdzie zawsze tłoczno i to tak poważnie - często trzeba czekać na miejsce w knajpce żeby cokolwiek zjeść i to mnie zawsze wkurza, że jem tam gdzie jest miejsce na nie tam gdzie chce :-/ W tygodniu pewnie mniejszy tłok, aczkolwiek są wakacje wiec pewnie armagedon to nie jest, ale tłok jest tłokiem. O spokojnym wypoczynku mowy nie ma ;)

Gość WillaKoisówka
Darmowy weekend dla 2 osób w Zakopanem w Willi KOISÓWKA. (www.koisowka.zakopane.pl) Wystarczy kliknąć "LUBIĘ TO" na profilu Willi Koisówka: https://www.facebook.com/willa.koisowka Losowanie nastąpi po osiągnięciu 200 'polubień' na profilu. Zapraszamy do udziału!