Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31318232736

Nigdy

Polecane posty

Gość 31318232736

Nie: - byłem na randce - nie całowałem dziewczyny - nie trzymałem za ręke edziewczyny - nie mam znajomych - nie mam przyjaciół - nie byłem w kinie (nie licząc obowiązmowych szkolnych seansów) - nie byłem na dyskotece - nie byłem w klubie - nie miałem prawdziwych wakacji - nie ...

Gość gość
ile masz lat? siedzac przy komputerze wielu osob nie poznasz wyjdz na dwor zagadaj do kogos moze z klasy zmien cos w czterech scianach nikogo nie poznasz

A ja mam podobnie za wyjątkiem kilku punktów: - mam znajomych. I ty też. Kogoś pewno znasz, ze szkoły czy pracy - możesz ich nie lubić, ale to już są twoi znajomi :) - w kinie byłam, ale ostatni raz kilka lat temu. Jakoś mnie kino nie kręci. - w klubie byłam z "przymusu", bo nie mam potrzeby tam chodzić - na dyskotece byłam w wieku 10 lat chyba ( takiej normalnej, dla dorosłych) , bo rodzice z ze znajomymi sie umówili i jakoś tak wyszło, że mnie zabrali ze sobą, to było na wczasach i nie mieli co ze mną zrobić, uprosili ochronę, zapłacili za mnie.. Teraz nie chodzę, nie lubię dyskotek i tego szajsu zwanego muzyką dyskotekową Nie użalaj sie tak człowieku nad sobą. Piszesz, żyjesz... to czy jesteś szczęśliwy zależy tylko od twojego punktu widzenia.