Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor tego wózka byście wybrały

Polecane posty

Gość gość

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2224&;osCsid= Który kolor byście wybrały? Podoba mi się jasny (z linka z poniższego posta bo mi spamowało), ale pewnie będzie się szybko brudzić? Nigdy czerwone wózki mi się nie podobały, ale ten wygląda całkiem dobrze.... Zastanawiam się też nad czarnym... ale czarny... nie za ciemny? taki przytłaczający dla dzieci? Który byście wybrali?

Gość gość
mi sie podoba fioletowy.

Gość gość
ja bym wzięła czerwony, a fioletowy kojarzy mi się ze śmiercią i trupiarnia

Gość Katia 8778
Ja bym wybrała fiolet przy czym, że ja fiolet bardzo lubię, nawet nieświadomie kupuje fioletowe przedmioty np miseczkę do sałatki itp. Po prostu czuje się dobrze z tym kolorem :) Fiolet nie będzie się tak brudził, a jednocześnie nie jest burym kolorem...

Gość gość
fiolet jest na smierc, nawet w kosciele katolickim ksiadz na pogrzeby ubiera sie w fiolet. ja bym wziela czerwony albo bez, choc chyba czerwony bo bez bedzie sie brudzil.

Gość gość
A ja z kolei fioletu od dziecka nie znoszę. jak sie mnie kiedyś pytali jaki kolor jest nieładny (jak byłam mała) to zawsze wskazywałam fioletowy. Ja bym wybrała czerwony albo ten brązowy ciemny.

Gość Katia 8778
Nie każdy w tym kraju jest katolikiem ;P A mnie czerwony się z burdelem może kojarzy i co? Ma nie kupować czerwonego wózka? Spytała, więc odpowiedziałam, a dodam, że pytała nie o to "co sądzicie o kolorze fioletowym i z czym Wam się kojarzy" tylko "który kolor wózka byście wybrały"

Gość gość
piszcie, piszcie bo wasze opinie bardzo mi się przydadzą:) Naprawdę mam dylemat. Naczytałam się może i głupot, że czerwony wózek np tworzy pstrokacizne z niektórymi ubrankami dziecięcymi.... Fioletowy, że pogrzebowy Czarny jak trumna biały się szybko brudzi a szary jest nijaki i przytłaczający :P Najlepsze jest to, że nigdy czerwony mi się nie podobał, średnio lubię ten kolor a tu mi się podoba. Boję się rozczarowania bo wózek będzie zamawiany i na żywo go przed zakupem nie zobacze.

Gość gość
a czy ja pisze że jestem katoliczką? czytaj ze zrozumieniem, napisalam tylko jak mi sie ten kolor kojarzy, i dodalam ze nawet katoliccy ksieza ubieraja sie w ten kolor na pogrzeby.

Gość gość
mam znajoma która ma dla córki fioletowy wózek i naprawdę bardzo fajnie wygląda.

Gość gość
wpisz sobie w wyszukiwarke w grafice nazwe wozka w kolorze czerwonym to ci wyjda zdjecia real

Gość Katia 8778
No właśnie czasami jest tak, że to jaki jest odcień danego koloru ma znaczenie. Mnie np. bardzo podoba się kolor czerwony w wózku maxi cosi Mura, jest cudowny, taki intensywny, ale to chyba ze starej kolorystyki ta tapicerka. A nie możesz podejść gdzieś do sklepu żeby zobaczyć jak tapicerki tej firmy wyglądają, może być nawet inny model wózka, byle tylko kolorki zobaczyć na żywo, bo w necie to wiadomo...

Gość Katia 8778
A ja wcale nie stwierdziłam, że Ty jesteś katoliczką tylko, że nie koniecznie każdemu ten kolor się tak może kojarzyć, bo np. do kościoła nie chodzi i mu wsio ryba w czym ksiądz chodzi.

Gość gość
no właśnie ciężko zeby gdzieś go obejrzeć, nawet inny, ale z tym samym kolorem. No niestety mieszkam w takim mieście :/ Najbliżej to chyba w W-wie bym go znalazła, ale też mam 3h drogi. Piszcie dalej:)

Gość gość
dalej nie kapujesz, mi ten kolor ne dlatego kojarzy sie ze smiercia bo ksiadz tak chodzi ubrany czy ze do kosciola chodze, po prostu zawsze mi sie tak kojarzylo.

Gość gość
dziewczyny proszę o spokój :)

Gość gość
w ogóle nie piszecie o tym diamond w drugiego linka. Podoba wam się?

Gość gość
to wina aparatu, faktycznie jest czerwony

Gość gość
diamond bezdie sie brudzil, zobaczysz. moja kolezanka miala wozek w podobnym kolorze i zalowala bo sie brudzil strasznie.

Gość Katia 8778
To może faktycznie kup czarny, a do tego takie kolorowe wkładki z wyciętymi otworami na pasy, widziałam gdzieś zdjęcie bliźniaczego baby joggera city mini z takimi wkładkami i super to wyglądało, wtedy będziesz mogła dobrać jedną wkładkę dla dziewczynki, a drugą dla chłopca :)

Gość gość
Czarne mi się nawet podobają, ale pojedyncze. Podwójny jakoś tak za ciemno wygląda. Zastanawiam się teraz o tym najjaśniejszym diamond. Czy dzieci rzeczywiście tak bardzo brudzą wózki? Jak często pierzecie? dla mnie wrzucenie do pralki nie jest problemem. Ale wiadomo codziennie prać nie będę, a zasyfiałego wózka mieć nie chcę.

Gość gość
jak dziecko trochę obrudzi bucikami to rzeciez nawet husteczka pamersa da rade to zetrzec. Nie lubię jedzenia poza stołem/krzesełkiem, więc też sporadycznie będzie się zdarzać. Ehhh nie wiem, a mam około tygodnia na wybranie :(

Gość gość
brud z butow chcesz chusteczka czyscic? to ci powiem ze jestes optymistka haha. kup jasny i bedziesz zalowac zobaczysz, zreszta poczytaj na forach

Gość gość
ten jasny jest tanszy bo go ludzie nie kupuja

Gość gość gość
Najbardziej brudzą jak już chodzić zaczynają, bo butki brudne. Brudzą też jak coś tam przegryzają w wózku, moja tak potrafiła wyświnić wózek chrupeczkami kukurydzianymi, że szok, ale tu kolor nie miał znaczenia, bo był ciemno niebieski, a i tak brudny od chrupek :/ Teraz Ci sie wydaje, że pranie to nie problem, no i fakt pranie nie, ale schnięcie tapicerki i owszem. A i zależy jak łatwo się ona ściąga, bo w niektórych wózkach wcale nie jest to takie łatwe i szybkie... No i to nie tylko dziecko brudzi, wózek czasem trzeba do bagażnika włożyć, który może nie być czyściutki, na spacerach wózek się kurzy, jak go wnosisz to też możesz gdzieś otrzeć...

Gość gość
Czerwony fajny, podoba mi się też quartz, najmniej czarny - za dużo go.