Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor tego wózka byście wybrały

Polecane posty

Gość gość
Bym wybrała czerwony nie za ciemny nie za jasny ,uniwersalny kolorek ,ten jasny z drugiego linku też ładny ale mało jeździ jasnych wózków ,a czerwony czy czarny to potem szybciej ,sprzedasz z jasnym mógłby być problem ,czarnych też dużo jeździ tych wózków chyba właśnie najwięcej , jak do czarnego dać jakieś materacyki pod plecy kolorowe też ładnie by było ,też teraz kupiłam czarną spacerówkę z szarym materacem mam jeszcze kolorowy i fajnie się kontrastuje .

Gość gość
ja bym kupila jedno siedzenie czarne i jedno czerwone :)

Gość gość
Ja bym wzięła fioletowy lub czarny.

Gość gość
diamond chyba rzeczywiście odpada, ładny jest ale jednak za bardzo będzie się brudzić. Po co sobie utrudniać, wystarczająco innych obowiązków będę mieć przy dwójce. Może jednak czarny i jakieś dodatki w kolorze do niego? np wkładki na siedzenia, zabawki... Ale czy czarny nie nagrzewa się mocno latem?

Gość gość
e tam jak dobry materiał to nie nagrzewa się tak okropnie ,ja pisałam mam czarną spacerówkę kupiłam parę dni temu ,w upały jest ok nie nagrzewa się jakoś specjalnie ,wcześniej miałam z jasną fioletowo -niebieską budą i siedziskiem ,nie widzę różnicy.

Mi się fioletowy najbardziej podoba. Na drugim miejscu szary ale to tak nie bardzo. Czarny za poważny dla małego dziecka a ten jasny za szybko się brudzi