Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge znalezc milosci

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest ze innym wychodzi to tak naturalnie a ja nie moge sie z nikim dopasowac, Nawet glupiego zauroczenia w zyciu nie mialam... Nie jestem jakas brzydka czy glupia. Ot taka przecietniara jakich pelno. Moze troche za bardzo niesmiala. Jak poznaliscie faceta ktory wam odpowiadal? Na mnie zwracaja uwage tylko ci niegrzeczni, co mi nie odpowiadaja bo chca tylko wykorzystac. Chcialabym kogos dobrego, wrazliwego, a oni jakos nie zwracaja na mnie uwagi...

Gość kawał wrednej ale szczerej
szukaj wsrod oficerów wojskowych hahahaha:p

Gość gość
I nikt Ci sie nie podoba?

Gość gość
lepiej, że masz tak, niż jakbyś kochała kogoś od lat, a on ciebie nie... wolalabym sie z tobą zamienić

Gość gość
Tak, podobalo mi sie paru facetow i myslalam ze cos by z nimi wyszlo gdybysmy poznali sie blizej. Ale nie czulam zadnej chemii wiec rezygnowalam, bo balam sie seksu. Mysle ze to moze byc przyczyna, moze raz w zyciu i to tylko jeden facet wywolal szybsze bicie serca u mnie. Albo jestem totalna nudziara ktora nie umie sie wyluzowac...

Gość gość
Mam wrazenie ze tyle rzeczy w zyciu mnie omija. Wolalabym juz kochac bez wzajemnosci niz byc dalej taka pusta skorupa

Gość gość
Mam to samo , mam zainteresowanie ale patologii, tylko se strzelic w leb

Gość gość
Spotykaj się bez myslenia o seksie, do seksu daleka droga. Zmień myślenie na chęć poznania, obcowania z mężczyznami, żeby nie być spłoszona, trochę adoracji pomoże Ci rozkwitnąć a jak będziesz bardziej obyta z płcią przeciwną to i partner się znajdzie. Najgorsze co może być to unikanie mężczyzn albp przebieranie i wybieranie z kim rozmawiać a z kim nie i gadać tylko z tymi fajnymi, trzeba rozmawiać ze wszystkimi i uczyć się tego, bo to nie jest łatwa sztuka.

Gość gość
Źle szukasz.