Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek powrot

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie.. byłam w związku 5 lat . Po 3 rozstaliśmy się . Odległość, studia , bycie dzieciakiem... Jednak po 3 msc zaczeliśmy się spotykać aż w końcu wróciliśmy do siebie , niestety nie na długo bo minęło 1,5 roku chciał miesiąc przerwy i znów z jego powodu się rozstaliśmy . Wiem ,ze wkradła się inna , wiem , ze jesteśmy młodzi w dalszym ciągu .. Jednak znów po 3 msc zaczęliśmy się spotykać... Znów jest jak w związku jednak ja boję się podjąć tej rozmowy bo nie radzę sobie z inną partnerką którą rzekomo miał , nie wiem czy potrafie zaufać i czy jest jeszcze sens coś budować ? ( jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami w związku jak i łóżku ... )

Gość gość
nie "wkradła się inna" tylko po prostu facet chciał bobzykać inną!!!

Gość gość
Tylko pewno wcześniej czy później by to zrobił .. Chciałby spróbować , prawda? Czy powinnam dać mu jeszcze szanse ?

Gość gość
to jest jakies skomplikowane..kto z kim ...powariowane co za czasy :-) Zwiazki to sa po slubie :-D

Gość gość
Uwierz , ze dla mnie też.. w szczególności , ze od bliskich słyszy się - daj spokój , nie jesteś z nim szczęśliwa , znów Cię zrani , i tak ciągle ... sama po prostu nie wiem co mam już robić , a nie chce popełnić błędu bo ten powrót może mógłby skończyć się slubem

Gość gość
on ma twoją szansę gdzieś! inne laseczki mu zapachniały!!!

Gość gość
Hm nie wiem czy ma gdzieś , z tą " laseczką " nie wiem do konca co było bo unikam tej rozmowy ,choć on chce pogadać. Ją poznałam osobiście , jest ode mnie starsza i to raczej nie typ - do związków .

Gość gość
Dlaczego nie chcesz z nim porozmawiać? Jesli chce się budować związek rozmowa to podstawa . Niektóre rozmowy są trudne ale uciekanie od nich nic nie da

Gość gość
A Ty mialas innych?

Gość gość
Dlaczego nie chce ? Bo boje się usłyszeć od niego ,ze to wszystko jest prawdą. Czy miałam innych ? W łóżku nie " chłopaków " tak ale to mój pierwszy poważny związek