Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyaya

zakładanie czarnych okularów na pogrzeb

Polecane posty

Gość wyaya

co sadzicie o ludziach którzy zakładają czarne okulary na czyjs pogrzeb?

Gość gość
chodzi ci o czarne? czy moze o przeciwsloneczne?

Gość wyaya
przeciwsłoneczne oczywiście

Gość gość
uu. Jakoś czarno to widzę

Gość gość
to zalezy od kultury danego spoleczenstwa, danej grupy ludzi. osobiscie uwazam noszenie okularow przeciwslonecznych, gdy rozmawiamy z innymi, za bardzo niestosowne i okazywanie braku szacunku dla tegoz rozmowcy.

Gość gość
to taki wieśniacki szpan

Gość gość
naoglądało się buractwo amerykańskich filmów i chcą być trendy:-D

Gość gość
tak jak w drógówce,;polski policjant-burak do kwadratu,naoglądał się amerykańskich filmólw i nosi ciemne okulary nawet jak jest ulewa,kurrwa jakie to żałosne,zasciankowe i takie polskie... polecam drogółwkę-tvn-turbo,takich pajaców to w całej europie nie ma i jak pózniej człowiek ma mieć szacunek do policji.......

Gość gość
O k***a, jaka kulturka ze wsi. Rozmowa w okularach, to brak szacunku ha ha A nie sadzisz debilko, ze jak sie ma zaplakane oczy, to czlowiek woli sie ukryc za ciemnymi szklami? Forum dla uposledzonych umyslowo.

Sądzę, że robią to po to żeby móc się jeszcze perfidniej gapić na bliską rodzinę zmarłego niż normalnie by im wypadało i dodatkowo zwrócić na siebie uwagę że niby tacy zaryczani...a pod okularami makijaż :p

Gość wyaya
ja zauważyłem że zazwyczaj czarne okulary zakładają koledzy albo dalsza rodzina a jeżeli np. matka chowa córkę czy odwrotnie czy przy najbliższej rodzinie to chyba nie powinno się zakładac.

Gość gość
głupie polaczki i te wasze konwenanse,a majty na pogrzeb jakie musza być,czy ciipa ma być przystrzyzona czy nie? bo moze zmarły się obrazi,albo rodzina obgada

Gość gość
ubralam czarne okulary na pogrzb bo chcialam zakryc lzy......chyba logiczny argument?

Ale dlaczego ukrywać łzy na pogrzebie????? To chyba jak najbardziej stosowna reakcja...no chyba że umiera czyjś kochanek, wtedy rzeczywiście łzy mogłyby coś zdradzić :p

Gość gość
No tak, ty sie stefanka to pewnie z rozpaczy to grobu ze zmarlym rzucasz. Zeby pokazac swoj bol.

Gość gość
"głupie polaczki i te wasze konwenanse,a majty na pogrzeb jakie musza być,czy ciipa ma być przystrzyzona czy nie? bo moze zmarły się obrazi,albo rodzina obgada" t* podpisuję sie pod twoim postem,trafiłaś w sedno zaścianka polskiego jakie to typowe dla naszych rodaczek,patrz na siebie mendo a nie na innych zakladam okulary bo mi się tak chce,wara ode mnie glupie plotkary,idą na pogrzeb i obserwują:płacze czy nie? ma okulary czy nie?kto przyszedł? a kto to? zacznijcie jeszcze obrabiać zmarłą osobę,czy jest dobrze wystrojona?czy jej do twarzy w tym? leczcie się debilki!!!!!!

Gość asicaadffdfdff
boże co za debilki :D ha ha ha ha ja wam powiem n dokładkę, że czasem jak rano idę do pracy bez makijażu, zaspana bo nie zdążę nałożyć podkładu to nawet jak nie ma słońca to idę w okularach przeciwsłonecznych :D ale ja jestem głupia i chamska... :D ludzie nawet w pomieszczeniach nie raz mają okulary...

Gość gość
mam w d***e czy jakiejś kretynce to przeszkadza fakt,nie zawsze mam makijaz i to tez mnie zmusza do założenia okularów a tak w ogóle uwielbiam ciemne okulary,szanuję oczy,wzrok a po co wam klimatyzacja ,można przeciez bez niej żyć widziałam psa w okularach,czy tez z tego zrobicie wielkie halo?

Gość XPMaximusDominus
bardzo dobry pomysł, ochroniarze prezydenta też noszą , po to by inni nie widzieli na co patrzą. Można spokojnie oceniać, żałobników, tzn żałobniczki

to forum nie przestaje mnie zadziwiać. Nawet okularów słonecznych nie można zostawić w spokoju, trzeba to roztrząsać. Jak ktoś wie, że będzie płakał, ewentualnie jest bardzo słoneczny dzień, to niech nosi. Co do rozmawiania z ludźmi - sama okularów nie zdejmuję i do głowy by mi nie przyszło, że to niestosowne.

Gość gość
Mam okulary wypisane przez okuliste i też są ciemne, zmieniają się pod wpływem słonca, czy to tez komus przeszkadza?Ludzie ogarnijcie sie co was obchodzi co w czym chodzi!😡

Gość XPMaximusDominus
Generał nie tylko na pogrzeb zakładał i było dobrze

Gość gość
WIELE OSOB Z MEDIOW NOSI NAWET JAK NIE MA SLONCA I WYSTEPUJE W NICH W TELEWIZJII,NP kora,ja nosze nawet zima latem wcale nie sciagam drazni mnie slonce na pogrzebach nie mialam

Gość yurkinn
Polecam ci sklep e-Okulary, którego specjalnością są okulary z filtrami ochronnymi. Oferta uszeregowana jest tematycznie co ułatwia wybór, ceny dość konkurencyjne jak na internetowy rynek a realizacja zamówień nie przekracza dwudziestu czterech godzin. Często można trafić na atrakcyjne dla portfela promocje! Ofertę znajdziesz pod adresem www.eokulary.com.pl.