Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK CZĘSTO MÒWICIE SWOIM ŻONOM

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynom, partnerkom że Je Kochacie ? Okazujecie czułość w związku czy też nie ? Ile razy mąż/żona, chłopak/dziwczyna poszli na imprezę bez was, bądź ze znajomymi, na zakupy itp.. ?

Gość gość
Mój mąż ostatnio mówi rzadko, w zasadzie od "kłótni" nie mówi w ogóle. Ale okazuje na każdym kroku. Do pubu zawsze wychodzi sam, bo ja tego nie lubię. Jesli chodzi o zakup chleba na śniadanie to chodzę sama, bo mąż przez większość czasu jest poza miastem, więc jak już to jest to nie chce tracić czasu na takie pierdoły jak zakupy. Na zakupy ubraniowe nalegam, żebyśmy chodzili razem, bo bardzo cenię jego zdanie. P.S. Dlaczego czasownik kochać napisałeś/aś wielką literą?

Gość gość
Ja jestem w zwiazku od 19 lat po slobie od14 lat maz codziennie mi mowi ze kocha ja tez i nigdy nie chodzilismy na imprezy osobno zawsze wszystko razem i jest ok przezte wszystkie lata niewidzielismy sie tylko trzy dni :-) jezeli chodzi o sex to tak co drugi dzien :-)

Mój mąż mówi to często :) W ogóle lubi przynosić kwiaty, prezenty, urządzać romantyczne kolacje, albo chodzić do wypasionych restauracji...bo on jest romantyczny i uczuciowy :) w przeciwieństwie do mnie :p

Gość gość
ja mówię do żony każdego 10ego. Bo wtedy ma wyplatę

Gość gość
Moj facet tez mowi mi dosc czesto i tez kupuje kwiatki itp.. ale ja nie zawsze mu mowie ze go kocham przez co on zaczal to mowic rzadziej i uwaza ze jak ja mu nie odpowiadam to widocznie go nie kocham.. P.S.czasownik kochac zostal napisany z wielkiej litery przez przypadek )