Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozew o nieodpowiadanie za dlugi meza

Polecane posty

Gość gość

chce zlozyc w sadzie jestesmy w trakcie rozwodu czy ktos mial taka sprawe

typowa babska mentalność. Narobić długów,a potem zwalić na męża i puścić go w skarpetkach

Gość gość
Ty arecki,a skad wiesz,ze to baba dlugi narobila?Meska solidarnosc?Moze nie udzielaj tych swoich "madrych" zyciowo rad,skoro nie masz o nich pojecia:p

Gość gość
on nie udziela rad, jest na to za glupi. on tylko kryrtykuje kierujac sie jak na idiote przystalo stereotypami :)

Gość gość
tak,mozesz zlozyc pisemne oswiadczenie przed Sadem,ze za dlugi meza nie odpowiadasz,do momentu rozwodu,oszczedzi Ci to wierzycieli:p

Gość gość
chodzi o to ze jestem w trakcie rozwodu, i moj maz jest zdolny do wszystkiego kupil auto na mnie podrabiajac podpis nie mialam oplaconej umowy w us dopierok po 3 mce zobaczylam na wlasne oczy papiery od auta. teraz mi przychodza ubezpieczenia jest to czlowiek bez skrupolow potrafi okradc wlasne dzieci. nawet jego kochanka okazala sie kolezanka z mojej pracy. ja tego tak nie zostawie.

sami jesteście pokręceni. Znam ja takie niewinne kobietki. Co do pozwu. Można złożyć taki pozew,ale dopiero w stanie separacji i zgłoszeniu podzielności majątkowej

Gość gość
Podrabianie podpisu jest karane do lat 3.Zglos sprawe do prokuratury.Powolaja grafologa i gosciu beknie.

Gość gość
Ty arecki,nie mierz wszystkich jedna miarka,od dawna czytam te twoje madrosci tutaj.Najpierw sam zabierz sie za uporzadkowanie swoich emocji,a potem udzielaj ludziom rad.

Gość gość
jesli mi tego nie oplaci zglaszam , bo nie wiem co dalej wymysli.

Gość 52 KM
Najszybszym sposobem na takie sprawy jest seperacja i tu juz wszystko samo sie rozwiazuje!!!

Gość gość
zlozony zostal pozew o rozwod ale nie wiem ile bedzie trwac a jak mi wywinie numer nabierze pozyczki i zwieje.juz raz nas okradl na 16.000zl