Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gym80

Schudnąć ze stepperem

Polecane posty

Gość Gym80

Witam. Jaki stepper polecacie? Jestem dość szczupła u góry, za to dół mam niestety rozmiar-dwa większy (uda, pupa, biodra). Mam też niestety żylaki. Z względu na pracę i miejsce zamieszkania nie mam możliwości ćwiczyć dlatego myślę o stepperze. Tylko jaki dobrać? Chodzi mi też by był dość cichy, bo będę ćwiczyć wieczorami lub wczesnym porankiem. Pozdrawiam.

Gość kitkakitka
w sieci decathlon są steppery, ja mam taki za 169 zł różowy ;) oczywiście nie chodzi o kolor,ale jest dobry, używam go z 3 razy w tygodniu, ogólnie to zobacz sobie ich stronę, bo teraz można kupować online. natomiast,żeby zrzucić z nóg ćwicząc tylko na stepperze to będzie trudne, powinnaś dorzucić coś co ci pomoże spalać tłuszcz, ja biorę figurę extraslim, która zawiera kapsaicynę, naturalny termogenik.

Gość gość
Ogólnie nie polecam. Ja wolę wyjść na dwór i pochodzić. Tyle samo czasu, a dużo wiecej spalonych kalorii, więcej mięśni pracuje i ja mogę chodzić dwie godziny bez przerwy. Na stepperze tyle nie daje rady, bo mięśnie łydek dość szybko się męczą. Poza tym zauwazylam, że mimo systematycznego ćwiczenia nie chudne, a jak przestaje ćwiczyć to tyję. :o

Gość Gym80
Dzięki za opinie. Mam mieszane uczucia co do steppera,bo boję się zbyt rozbudowanych łydek. Spacery w moim przypadku odpadają. Dojeżdżam 35 km busem do pracy.Wyjeżdżam 6.00 wracam 19.30. Tyle,że z busa i na busa idę, więc dzień w dzień mam 40-45 min regularnego marszu.Dobre i to. A tabletek nie chcę brać, no way, aż tak mi nie zależy;).