Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilam

powiedzcie czy on tak moze

Polecane posty

Gość emilam

mam 26 lat moj maz 28bylismy ze soba przed slubem z 5 lat. Ale zaczne od tego ze pewnego dnia zrobilismy test ciazowy i wyszedl pozytywny, ciaza nie byla planowana... Postanowilismy ze powiemy rodzicom. Rodzice uzgodnili ze musimy wziac slub. Moj maz ciagle powtarzal ze papierek nie jest mu potrzebny, nie zwracajac uwagi na mnie. Duzo w ciazy plakalam przez ten slub bo miesiac przed nim on stwierdzil ze nie i koniec. Ale doszlo do tego zdazenia. Wesele bylo 30 km od mojego domu a on nasz pokoj oddal swoim znajowym a bylam w 7 miesiacu. Teraz nasz syn ma 14 miesiecy a moj maz ciagle krzyczy na niego uzywajac slow np k*rwa. Ciagle nie podoba mu sie ze glosno rozrzuca zabawki nie chce chodzic z nami na spacery a mieszkamy w jego miescie i ja nikogo tu nie znam. Czy to normalne jak on sie zachowuje?

Gość gość
to normalne,nienormalne jest to ze jeszcze ci nie wpp*******ł za głupote,a powinien lac po ryju przynajmniej raz dziennie

Gość gość
To normalne zachowanie , ponieważ najprawdopodobniej Twój mąż nie był gotowy na zostanie mężem czy ojcem. Być moze jego niechęć do ślubu spowodowana była swiadomością ze nie jesteś tą jedyną , bardzo niestety często tak sie zdarza , zaliczyliście wpadkę ale to nie powód do slubu. Moim zdaniem zrobił to z obowiązku a nie z miłości a nie wrózy to dobrze na przyszłość

Gość emilam
ale my mieszkalismy razem i to on tego chcial, czesto wspominal o zareczynach wiec nie mow mi ze nie jestem ta jedyna, bo wielokrotnie to powtarzal. Wczesniej byl o mnie bardzo zazdrosny nie moglam z domu wychodzic. Czasami mam wrazenie ze on zachowuje i odzywa sie do mnie jak nastolatek. Mysle ze powinnam odejsc.

Gość gość
to rodzice decuduja o Waszym zyciu?Moze i faktycznie papierek nie jest potrzebny do zwiazku,bo jesli ma byc zle to i tak bedzie,nawet po.Gorzej z akceptacja Twojego meza,otoz dziecko nie jest niczemu winne,ze zostalo poczete,a najwyrazniej On jest z tego powodu niezadowolony i przelewa Swoja gorycz na nie.Jesli tego nie zmieni,wychowacie egocentryka,z kompleksami,ze zlymi emocjami.Porozmawiaj z mezem,o milczenie Twoje przyzwala na takie traktowanie.

po co to zakładać takie tematy. Takie sprawy powinno się załatwiać w domu. Rozmowa powinna być krótka. Nie pasuje ci tu z nami to wy pier dalaj z mojego życia. Po co to na siłę utrzymywać taki chory związek.